MiSolo, zowel bereikbaar via MiSolo.nl als SoloMio.nl, is een website die je kunt gebruiken om te chatten met mensen over de gehele wereld. Wil je alleen met mensen chatten uit jouw omgeving, dan kun je dit ook instellen bij de website om in contact te komen met mensen uit de buurt. Door op MiSolo te chatten, kom je misschien wel in contact met een leuke vriend of vriendin voor een lange vriendschap, een leuke date, een seksueel contact of een partner voor een lange relatie. Waar je ook naar op zoek bent: MiSolo helpt je graag het te vinden.

De betrouwbaarheid van MiSolo

MiSolo heeft niet alleen Algemene Voorwaarden opgesteld voor de mensen die gebruik maken van deze website, maar heeft ook een privacy beleid gemaakt en enkele spelregels voor het chatten opgesteld. Verder zijn er moderators actief in de chatroom, die in de gaten houden of de spelregels en de regels in het privacy beleid nageleefd worden en eventueel mensen kunnen blokkeren die zich niet aan de regels houden. Een klein nadeel van de website, is dat chatgesprekken en IP-adressen gelogd worden. Hierdoor is de website minder betrouwbaar dan veel andere chatrooms.

Inschrijven bij MiSolo

Om te chatten via MiSolo, heb je een account met nickname en e-mailadres nodig. Je kunt jouw account aanmaken via de homepage van de website, waarna je een e-mail ontvangt om jouw registratie te bevestigen. Klik je op de link in deze mail, dan is jouw account geactiveerd en dit betekent dat je meteen kunt chatten, tussen profielen kunt zoeken naar een leuke match en foto’s of privéberichten naar andere leden kunt sturen.

De kosten van MiSolo

MiSolo heeft veel advertenties op de website staan, maar door deze reclames heeft de website wel genoeg inkomsten om de website helemaal gratis te maken voor gebruikers.

De mobiele app van MiSolo

MiSolo heeft geen mobiele applicatie ontwikkeld om te chatten met je smartphone of tablet, maar de website is wel geoptimaliseerd voor deze apparaten. Mobiel chatten werkt dus wel, maar over het algemeen gaat het iets beter op de computer.

Acties en kortingen

MiSolo heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij MiSolo

Als je geen gebruik meer wil maken van de chatroom van MiSolo, moet je je uitschrijven bij deze website. Dit doe je door je eerst in te loggen met je bestaande account, om vervolgens naar ‘Mijn profiel’ te gaan en op ‘Profiel aanpassen’ te klikken. Heb je dit gedaan, dan kom je op een nieuwe pagina terecht waar je de optie hebt om jouw profiel te verwijderen. Na het verwijderen van je profiel, krijg je een bevestiging via e-mail dat je jouw profiel inderdaad verwijderd hebt. Na het verwijderen van je profiel, zijn jouw contacten, foto’s en chatgegevens helemaal verwijderd en niet langer inzichtelijk.

6 Total Score
MiSolo Review

Om te chatten via MiSolo, heb je een account met nickname en e-mailadres nodig.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
1 Comment
  1. Reply
    vrijman november 19, 2017 at 12:03 am

    ben nu voor de derde keer geband door misolo ,heb niks verkeerds gedaan ,niks bloots niks discriminerend ,niks schelden kortom hou me aan de regels en toch geband snap er ngeen bal meer van.

Leave a reply