Chatten.nl

Chatten.nl is een chatsite die meerdere chatboxen aanbiedt. Door je in te schrijven op deze website, kun je gebruik maken van alle chatboxen die door de website aangeboden worden. Omdat het om vele verschillende chatboxen gaat, ben je niet snel uitgekeken op het chatten als je deze chatsite gebruikt. Meer weten over Chatten.nl? Lees dan meer over deze website in dit artikel.

Chatten.nl: een korte introductie

Chatten.nl is een chatsite die allerlei soorten chatboxen aanbiedt. Het gaat om chatboxen voor mensen die een serieuze relatie zoeken, maar ook om chatboxen voor mensen die seksuele contacten op willen doen of juist vriendschappen op willen bouwen. Heb je je ingeschreven op de chatsite, dan hoef je alleen op jouw favoriete chatbox te klikken. Nu kun je direct starten met chatten. En vind je de chatbox toch niet zo leuk? Dan kies je gewoon een andere chatbox, want er zijn er meer dan genoeg op Chatten.nl.

Inschrijven bij Chatten.nl

Om je in te schrijven bij Chatten.nl, klik je op de button ‘Nu registreren’. Wil je chatten zonder account? Dan is dit ook mogelijk. In dit geval klik je op de button ‘Chatten zonder registratie’. Ben je van plan om vaker terug te komen op deze chatsite, dan raden wij je aan om een account aan te maken. Zonder account worden jouw chats en contacten namelijk niet opgeslagen.

De plus- en minpunten van Chatten.nl

De chatsite Chatten.nl heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste voordelen van deze website, zijn de volgende:

  • De website heeft meerdere chatboxes. Je vindt er altijd wel een chatbox die bij jou past.
  • De website heeft veel leden. Je kunt hier dan ook veel contacten opdoen.
  • Je kunt zelf kiezen of je met account of zonder account wil chatten op deze chatsite.

 

De minpunten van deze chatsite, zijn als volgt:

  • De chatsite heeft veel leden, maar het is niet duidelijk of er ook veel actieve leden zijn.
  • Bij veel chatboxes moet je je nog los inschrijven. Dit maakt de chatsite niet altijd even gebruiksvriendelijk.

 

De kosten van Chatten.nl

Je kunt Chatten.nl helemaal gratis gebruiken. Wil je echter een voorkeursbehandeling van de chatsite, dan neem je een VIP lidmaatschap. Met dit betaalde lidmaatschap kun je jouw profiel versieren met een leuk thema, een fotoalbum op je profiel plaatsen, leden blokkeren, chatten met smileys en je profiel uitbreiden met een leuke welkomsttekst en andere zaken. Neem je het VIP lidmaatschap voor 3 maanden, dan betaal je 10 euro (3,33 euro per maand). Neem je het VIP lidmaatschap voor 6 maanden, dan betaal je 15 euro (2,50 euro per maand). Word je 12 maanden VIP lid van de chatsite, dan betaal je 20 euro (1,66 euro per maand). De lidmaatschappen van de website zijn dus niet erg duur.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply