Chatpoint

Chatpoint.com is een website die je gebruikt om met vreemden te chatten en zo nieuwe contacten op te doen. Het is oorspronkelijk een Nederlandse site, maar de website wordt ook gebruikt door Nederlands sprekende Belgen. Via Chatpoint.com kom je dus niet alleen in contact met Nederlanders, maar ook met Belgen.

De betrouwbaarheid van Chatpoint.com

Chatpoint.com is onderdeel van het grote Nederlandse bedrijf Chatten B.V., waar meerdere chatsites onder vallen. Het bedrijf heeft niet alleen Algemene Voorwaarden opgesteld, maar heeft ook enkele chatregels die in alle chatrooms van het moederbedrijf gehanteerd worden. Wel moet je er rekening mee houden dat Chatpoint.com geen verantwoordelijkheden neemt op het gebied van het beschermen van jouw privacy, wat betekent dat je hier zelf verantwoordelijk voor bent. De website heeft dus wel regels opgesteld om het chatten voor iedereen leuk te houden, maar zelf ben je verantwoordelijk voor het beschermen van je privacy.

Wij raden je aan om geen persoonlijke gegevens te delen via Chatpoint.com, zodat je jouw privacy optimaal kunt beschermen. Wil je toch persoonlijke gegevens delen, dan moet je goed nadenken over de gegevens die je stuurt en de gegevens die je voor jezelf houdt.

Chatten bij Chatpoint

Een groot voordeel van de chatsite Chatpoint, is dat je geen account nodig hebt om te kunnen chatten op deze website. Je kiest alleen een nickname en je kunt al zonder account de chatroom in. Velen vinden dit prettig, want het aanmaken van een account kost altijd veel tijd. Daar komt nog bij dat je geen wachtwoord hoeft te onthouden, want je hebt geen wachtwoord nodig om te kunnen chatten.

 

Ben je gestopt met chatten en kom je na een paar uur, een paar dagen of een paar weken terug in de chatroom. Dan zijn jouw oude chats er niet meer. Omdat je geen account hebt, kun je oude chats niet teruglezen. Dit is een klein nadeel, maar het betekent wel dat je weer met een schone lei kunt beginnen op de chatsite.

 

Plus- en minpunten van Chatpoint

De belangrijkste pluspunten van chatsite Chatpoint, zijn de volgende:

  • Je hebt geen account nodig om te kunnen chatten.
  • Je kunt de chatsite gratis gebruiken.
  • Er zijn vele verschillende mensen actief op de chatsite. Je kunt dus verschillende contacten opdoen op deze website.

 

De minpunten van de chatsite, zijn de volgende:

  • Je kunt oude chats niet bewaren en dus niet teruglezen.
  • De contacten op deze chatsite zijn vaak niet echt diepgaand, maar vrij oppervlakkig.

 

De kosten van Chatpoint

Je kunt deze chatsite helemaal gratis gebruiken. Je hoeft niets te betalen als je de chatroom in komt en je wordt later ook niet geconfronteerd met rekeningen. Deze website is dus helemaal gratis en blijft ook helemaal gratis.

Inschrijven bij Chatpoint.com

Omdat het niet nodig is je te registreren bij Chatpoint.com, is er geen inschrijfprocedure die je moet volgen als je wil chatten via deze website. Je verzint simpelweg een nickname, vult deze in en je kunt meteen starten met chatten.

De kosten van Chatpoint.com

Er worden geen kosten in rekening gebracht om te chatten via Chatpoint.com. Wil je echter gebruik maken van de andere diensten van de website, zoals het spelen van games en online dating, dan betaal je hier wel geld voor. Verder wordt de website voornamelijk gefinancierd door advertenties van derden.

De mobiele app van Chatpoint.com

Chatpoint.com heeft geen mobiele applicatie, maar de website is wel bereikbaar op de smartphone of tablet door met de browser gewoon naar de website te surfen.

Acties en kortingen

Deze site heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Chatpoint.com

Omdat je je niet hoeft te registreren bij Chatpoint.com om te starten met chatten, hoef je je ook niet uit te schrijven als je niet meer wil chatten. Het enige wat je hoeft te doen om te stoppen met chatten en jouw gegevens te laten verwijderen, is het sluiten van de website. Dit kun je doen door enkel de website weg te klikken, maar ook door de browser helemaal af te sluiten.

6 Total Score
Chatpoint Review

Chatpoint is een chatsite, ofwel een website die je gebruikt om online te chatten met mensen die je niet kent. Je kunt deze website voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld om nieuwe vriendschappen te starten, om een leuke date te vinden of om erotische chats te voeren. De gebruikers van de chatsite willen allemaal weer iets anders, dus je vindt altijd wel iemand die de website met hetzelfde doel gebruikt als jij.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply