Chatlokaal

Chatlokaal.nl is een website die je gebruikt om online te chatten en zo nieuwe vrienden te maken. Sommige mensen zijn echt op zoek naar hun ideale partner voor de lange termijn, maar de meeste leden van Chatlokaal.nl vinden het gewoon leuk om online te kletsen en zijn wat minder serieus. Een groot voordeel van Chatlokaal.nl, is dat iedere chatter helemaal anoniem is. Niet alleen bij het chatten zelf, maar ook bij het versturen van foto’s. Over het aantal vaste chatters is niets bekend, maar gemiddeld gezien zijn er ongeveer 200 mensen online bij Chatlokaal.nl. Hoeveel mensen er precies online zijn als je gaat chatten, is natuurlijk ook afhankelijk van het moment waarop je gaat chatten.

De betrouwbaarheid van Chatlokaal.nl

Chatlokaal.nl is, net zoals onder andere Praatanoniem.nl, onderdeel van de organisatie Chatten B.V. Deze organisatie heeft regels opgesteld om orde en netheid te hanteren in de chatrooms, die te allen tijde nageleefd moeten worden. Zo is er bij Chatlokaal.nl bijvoorbeeld een aparte chat voor erotische contacten, zodat verschillende doelgroepen niet door elkaar gaan chatten. Ook is het bijvoorbeeld verboden om te veel in hoofdletters te praten, aanstootgevende namen op te geven of illegale praktijken tot uiting te laten komen in de chatrooms.

[contents cite]

Alle gegevens die je aan Chatlokaal.nl toevertrouwt, worden in een veilige omgeving opgeslagen en nooit aan derden verstrekt. De website dient zich te houden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en dit betekent dat je je in ieder geval niet druk hoeft te maken dat jouw gegevens op straat komen te liggen.

Inschrijven bij Chatlokaal.nl

Het is niet nodig om je in te schrijven bij Chatlokaal.nl als je via deze website wil chatten. Door naar de website te surfen, kun je meteen geheel anoniem beginnen met chatten. Wat je precies over jezelf bekend maakt tijdens het chatten, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Let wel goed op dat je niet te veel deelt, want je wil natuurlijk wel je eigen privacy in acht houden.

De kosten van Chatlokaal.nl

Deze chat site is helemaal gratis en dit betekent dat je geen geld hoeft te betalen om met mensen te chatten, foto’s van jezelf te sturen of op een andere wijze met mensen in contact te komen via de website. De website wordt helemaal gefinancierd door middel van advertenties van bedrijven, dus jij hoeft niets te betalen voor Chatlokaal.nl.

De mobiele app van Chatlokaal.nl

Chatlokaal.nl heeft (nog) geen mobiele applicatie, maar de website is wel aangepast voor mobiele bezoekers met een smartphone of tablet. Mobiel chatten is dus wel mogelijk, maar dan wel door gewoon met je browser naar de website van Chatlokaal.nl te gaan.

Acties en kortingen

Chatlokaal heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Chatlokaal.nl

Omdat je je niet in hoeft te schrijven bij Chatlokaal.nl, hoef je je ook niet uit te schrijven als je niet langer wil chatten. Het enige wat je hoeft te doen als je wil stoppen met chatten, is het wegklikken van de website of het sluiten van de browser. Heb je dit gedaan, dan worden jouw gesprekken meteen verwijderd. Omdat er geen gegevens van je worden opgeslagen, blijft er geen elektronisch spoor achter van jouw chatsessie bij deze chat site

6 Total Score
Chatlokaal Review

Het is niet nodig om je in te schrijven bij Chatlokaal.nl als je via deze website wil chatten.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply