Lexa events

Lexa is een datingsite die onder het Franse bedrijf Meetic Group valt. Meetic Group is Europees marktleider op het gebied van online dating en dit merk je ook zeker aan de betrouwbaarheid en populariteit van Lexa. Van alle datingsites in ons land, is Lexa een van de grootste, meest uitgebreide en veiligste datingsites van dit moment.

Naast een online dating platform om singles te ontmoeten, geeft Lexa je ook de mogelijkheid om zogeheten Lexa events te bezoeken. Lexa events zijn leuke evenementen voor leden van de datingsite, die georganiseerd worden om mensen samen te brengen en op een leuke manier met elkaar te koppelen. De evenementen zijn overigens niet alleen leuk, maar ook erg succesvol. Volgens Lexa zelf ontmoet 1 op de 2 deelnemers van de events een leuke single om mee te daten na het bezoeken van een evenement, wat het zeker de moeite waard maakt om de events van de datingsite te bezoeken.

De betrouwbaarheid van Lexa events

Lexa staat bekend als een van de grootste, bekendste en bovendien veiligste datingsites van dit moment. Bezoek je een evenement van deze datingsite, dan hoef je je geen zorgen te maken dat het slecht georganiseerd is, dat je in gevaar komt (bijvoorbeeld door onbetrouwbare mensen op de events) of dat er iets anders vervelends gebeurt. De events van Lexa zijn leuk, ontspannen en bieden je de mogelijkheid om singles op een laagdrempelige manier te ontmoeten, zonder dat je het idee hebt dat je echt aan het daten bent. En omdat je altijd iemand mee mag nemen naar de events van Lexa, hoef je er ook niet alleen voor te staan als je leuke mensen wil ontmoeten op de georganiseerde evenementen van de datingsite.

5 voordelen om een Lexa event bij te wonen

  1. Events worden overal in Nederland gehouden;
  2. Ontmoet leden uit jouw buurt;
  3. Locaties zijn met liefde en zorg uitgekozen;
  4. De focus richt zich op het event niet op het merk Lexa;
  5. Nodig gratis 3 vrienden uit.

Inschrijven voor Lexa events

Je kunt je inschrijven voor een evenement van de datingsite door een account aan te maken (zonder betaald lidmaatschap). Heb je een account aangemaakt, dan kun je je aanmelden voor diverse evenementen op de agenda door de inschrijfprocessen van deze evenementen door te lopen.

De kosten van Lexa events

Veel single events van Lexa zijn gratis te bezoeken, wat betekent dat je geen entree hoeft te betalen of vooraf moet betalen voor deze vorm van relatiebemiddeling van Lexa. Je betaalt je eigen drankjes wel zelf, maar vaak geeft de datingsite je wel een gratis welkomstdrankje cadeau. Al met al een goedkope en toegankelijke manier om singles te leren kennen, dus het is niet zo vreemd dat zo veel mensen naar de evenementen van Lexa gaan.

De mobiele app van Lexa events

Je kunt je ook inschrijven voor de evenementen van Lexa door de app van de datingsite te downloaden en via de mobiele applicatie een profiel aan te maken bij de datingsite. De app van Lexa is beschikbaar voor telefoons en tablets met iOS, de Windows phone en Android smartphones en tablets.

Acties en kortingen

Lexa organiseert geregeld leuke acties. Premium members genieten vaak van extra kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Lexa events

Lexa opzeggen? Wil je geen single events meer bezoeken van de datingsite en wil je zelfs helemaal geen lid meer zijn van Lexa, dan kun je je altijd uitschrijven. Om je account te verwijderen, log je je eerst in en ga je vervolgens naar ‘Mijn instellingen’. Nu klik je op ‘Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier’ en jouw profiel wordt verwijderd. Let op: heb je een betaald lidmaatschap afgenomen bij Lexa, dan moet je jouw account 48 uur voor het aflopen van het lidmaatschap verwijderen. Doe je dit niet, dan wordt jouw betaalde lidmaatschap automatisch verlengd, ook als je geen lid meer wil zijn.

Lexa events Veel gestelde vragen

Welke Events houdt Lexa?
Het doel van een event is om singels met elkaar in contact te brengen. Het liefst met mensen in jouw buurt.  Zo worden er regelmatig borrels gehouden. Bij een event als deze kun je op een informele manier met elkaar van gedachten wisselen.  Naast de borrels zijn er ook activiteiten/workshops.  Denk hierbij aan: het koken van een heerlijk gerecht, het maken van een cocktail, het leren salsa dansen en meer.

Helpt een Lexa event mij aan een date?
Hoewel Lexa je deze gelegenheid biedt, dien je wel zelf op zoek te gaan. Aangezien er meerdere singles aanwezig zijn op  1 locatie is het leggen van contact een stuk eenvoudiger.

Waar worden Events gehouden? 
Deze worden gehouden in: Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Tiburg, Utrecht en Zwolle.

Aankomende events zijn:

7 december 2017: EEN SUPERGEZELLIGE BORREL BIJ CAFÉ ENGELS IN 010! (ROTTERDAM – GRATIS (AANMELDING VERPLICHT)

3 december 2017: EEN HEERLIJKE WINTERSE WANDELING MET DE LEUKSTE SINGLES (OVERVEEN – VANAF 34€)

29 november 2017: ALTIJD GEZELLIG MET DE LEUKSTE SINGLES VAN UTRECHT!  (UTRECHT – GRATIS (AANMELDING VERPLICHT)

25 november 2017: WANDELEN EN BORRELEN MET DE LEUKSTE SINGLES (- AMERSFOORT – VANAF 59€)

28 oktober 2017: MEET, WALK, WINE, COOK & TALK (REIZEN – SLENAKEN – VANAF 229€)

30 september 2017: LEXA NEEMT JOU MEE NAAR KRETA! (REIZEN – AGIOS NIKOLAOS – VANAF 699€)

16 septmeber 2017: SALSA WORKSHOP (DANS – AMSTERDAM – VANAF 26€)

15 septmeber 2017: ESCAPE ROOM (SPORT & GAMES – TILBURG – VANAF 20€)

10 september 2017: MEET, WALK, COOK & EAT (FOOD – ALMERE – VANAF 80€)

20 januari 2017: Op vakantie met singles uit heel europa naar: Crans-Montana  (vanaf 399 euro)

14 december 2016: Het Amsterdam Light Fevestival ( vanaf 25 euro )

1 december 2016:  Borrelen in Eindhoven ( gratis )

Om een uitnodiging te ontvangen van Lexa dien je je profiel volledig ingevuld te hebben. Dit betekent ook dat je een leuke foto aan je profiel toevoegt.

Kost een Event geld?
Dit hangt samen met de setting. Sommige zijn gratis en andere betaald. Wat een event kost staat altijd vermeld op de site.

Welke mensen komen er?
Om het leuk te houden, wordt dit vooraf niet verteld. Je zult dus compleet verrast worden op de plek van bestemming

Wat moet ik aandoen tijdens een event?
Doe vooral kleding aan waar jij je goed in voelt. Je wilt toch een goede indruk achterlaten? Soms is er een dresscode. Dit zal netjes vermeld worden als hier sprake van is.

Zijn drankjes en hapjes gratis? 
Ja!  Meestal is dit voor de vroege vogels. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent zodat je hiervan kunt profiteren.

Ontmoet andere singles op Lexa. Profiteer van leuke acties zoals een gratis full member ship. Met een gratis membership kun je 3 dagen gratis gebruikmaken van alle betaalde functioanliteiten. Als betaald lid kun je mensen ontmoeten op een ontspannen manier. Het aantal actieve leden is meer dan 350.000. Daarmee behoort lexa tot de grootste datingsite. Met de Lexa events maak je nog eens een leuke avond mee. één avond veel singles en plezier, wie wil dat nou niet. Het kan allemaal voor degenen die daten bij lexa. Het inschrijven op Lexa is gratis, gewoon gratis proberen. Andere vrijgezellen maken ook gratis gebruik en zijn op zoek naar een gezellige avond met een man of vrouw. Wil je een weekend weg? De vele full members profiteren van een hoop leuke activiteiten. Ook als je onderweg bent kun je daten via de lexa app. Download de app en maak een gratis account aan en vind een leuke date. Schrijf je vandaag nog gratis in bij de beste datingsite voor online daten. Wil je iets meer spannend daten? Probeer Victoria Milan eens uit.

 

Lexa events

7 Total Score
Lexa reviews

Datingsite lexa behoort tot de beste datingsite van nederland. Je kunt een gratis lexa profiel aanmaken. Als gratis lid kun je beperkt gebruikmaken van de site. Ontmoet nieuwe leden en schrijf je vandaag nog in op de dating site. Lees de algemene voorwaarden voor extra informatie.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply