Relatieplanet events

Relatieplanet is een datingsite die binnen de Benelux het grootste aantal leden heeft van alle online dating platforms. De belangrijkste dienst van het bedrijf is het aanbieden van een online dating platform, maar dit is zeker niet het enige wat Relatieplanet doet. Zo organiseert het bedrijf ook single events in allerlei steden in het land, waaronder de populaire Relatieplanet Singlesfeesten. Meer weten over de single events van Relatieplanet? Lees dan meer over deze evenementen in deze onafhankelijke review.

De betrouwbaarheid van Relatieplanet events

Relatieplanet is een van de grootste en meest betrouwbare datingsites van Nederland en België. Ga je naar een single event van deze betrouwbare datingsite, dan hoef je je zeker geen zorgen te maken dat je hier de verkeerde mensen tegenkomt of dat je op deze evenementen op een andere manier in gevaar komt. Natuurlijk zitten er altijd wel een paar rotte appels tussen, maar over het algemeen hebben de bezoekers van de Relatieplanet events de juiste bedoelingen.

Inschrijven voor Relatieplanet events

Een pluspunt van de events van Relatieplanet, is dat je geen betaald lidmaatschap nodig hebt om deze evenementen te kunnen bezoeken. Sterker nog, je hebt helemaal geen account nodig om je aan te melden voor een evenement van de datingsite. Je bezoekt de website van Relatieplanet, je schrijft je in voor een evenement naar keuze en je kunt gewoon naar dit evenement toe gaan.

De kosten van Relatieplanet events

De kosten die je moet betalen om naar een event van Relatieplanet te gaan, variëren per evenement. De goedkoopste evenementen kosten 10 euro, terwijl de duurste evenementen slechts 32,50 euro kosten. Echt duur zijn de evenementen van Relatieplanet dus niet, wat de events erg toegankelijk maakt om leuke mensen te leren kennen.

De mobiele app van Relatieplanet events

Relatieplanet heeft ook een mobiele app die je kunt gebruiken om online te daten. Wil je je echter aanmelden voor een single event van de datingsite, dan kun je beter gebruik maken van de gewone website van Relatieplanet. Op het gebied van single events en het aanmelden voor deze evenementen, werkt de website namelijk beter dan de applicatie.

Acties en kortingen

Relatieplanet Events heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Relatieplanet events

Omdat je geen account nodig hebt om je aan te melden voor een evenement van Relatieplanet, hoef je je niet uit te schrijven als je de evenementen van de datingsite niet meer wil bezoeken. Is de activiteit afgelopen, dan zit je nooit aan een lidmaatschap of abonnement vast en kun je er gewoon voor kiezen om niet nog een keer naar een event te gaan. Wil je nog een keer deelnemen aan een event, dan meld je je gewoon opnieuw aan via de website van de datingsite.

7 Total Score
Relatieplanet events Review

De kosten die je moet betalen om naar een event van Relatieplanet te gaan, variëren per evenement.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
7
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply