Single2Travel

Single2Travel organiseert vakanties voor vrijgezelle dames en heren in alle leeftijdscategorieën. Ben je single, maar wil je niet in je eentje op vakantie? Dan ga je mee met een van de singlereizen van deze reisorganisatie. Zo voorkom je niet alleen dat je alleen op vakantie moet, maar leer je ook leuke mensen van jouw leeftijd kennen. Ontstaat hier geen relatie uit, dan houd je er in ieder geval leuke vriendschappen aan over.

De singlevakanties van Single2Travel

Single2Travel organiseert ieder jaar tientallen vakanties. Deze vakanties zijn onder te verdelen in de categorieën ‘Zon & Relax’, ‘Actief-Sportief’, ‘Cultuur-Natuur’, ‘Verre reizen’, ‘Beauty & Mind’ en ‘Wintersport’. Zoals je ziet, kun je verschillende soorten singlevakanties boeken bij deze reisorganisatie. Denk hierbij aan actieve vakanties vol sportieve activiteiten, maar ook aan relaxvakanties en vakanties in de natuur.

Last minute op vakantie

Bij Single2Travel kun je jouw singlereis al ver voor vertrek vastleggen, maar is het ook mogelijk om last minute op vakantie te gaan. Heb jij het ontzettend druk gehad met je werk en ben je echt toe aan een beetje tijd voor jezelf? Dan neem je gewoon een paar dagen vrij en boek je een last minute vakantie bij Single2Travel. Voor je het weet, zit je in het vliegtuig, in de auto of in de bus met andere singles en krijg je de tijd om lekker tot rust te komen. Omdat het aanbod last minute vakanties van Single2Travel vrij groot is, is de kans groot dat je op jouw gewenste vakantiemoment een reis kunt vinden die echt bij jou past.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply