Tinder Select: wat is dat precies?

Je hebt hoogstwaarschijnlijk wel eens van Tinder gehoord, maar ken je Tinder Select ook? Dit is een variant van Tinder die niet zo veel mensen kennen en nog minder mensen kunnen gebruiken. Tinder Select is namelijk alleen toegankelijk voor bekende mensen, zoals bijvoorbeeld bekende acteurs, muzikanten en ga zo maar door. Meer over Tinder Select, lees je op deze pagina.

Tinder Select: Tinder voor bekende mensen

Tinder Select werkt hetzelfde als Tinder, maar dan is deze variant van de online dating app alleen toegankelijk voor bekende mensen. Het uitgangspunt van de applicatie, is dat het lastiger is om de ware liefde te vinden als je bekend bent. Veel mensen willen wel met je daten, maar helaas om de verkeerde redenen. Gebruik je Tinder Select, dan kom je alleen in contact met mensen die net zo bekend zijn als jij. Dit maakt het daten net wat gemakkelijker.

Het is niet bekend hoeveel gebruikers Tinder Select heeft. Het aantal gebruikers van de applicatie wordt geheim gehouden, simpelweg om de applicatie een beetje een mysterie te houden. Ook is het niet bekend welke bekende Nederlanders de applicatie precies gebruiken.

Tinder Select gebruiken: is het mogelijk?

Ben je niet bekend, dan is het moeilijk om Tinder Select te kunnen gebruiken. De app is namelijk specifiek voor bekende mensen en dit betekent dat niet zomaar iedereen toegelaten wordt op de applicatie. Je kunt toegelaten worden op de applicatie als je uitgenodigd wordt door een andere gebruiker van Tinder Select, maar dan kan Tinder je alsnog van de app verwijderen. Alleen als je uitgenodigd wordt door Tinder zelf of door een gebruiker van Tinder Select en echt bekend bent, mag jij deze app gebruiken.

Ben je geen bekende acteur of actrice, muzikant(e) of televisiepersonality? Dan is de kans groot dat je Tinder Select niet kunt gebruiken. In dit geval kun je het gewoon bij Tinder houden, waar je gelukkig ook veel leuke vrijgezellen op kunt ontmoeten.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply