Een swinger: wat is dat precies?

swingersAls je het woord ‘swinger’ hoort, denk je misschien aan iemand die van dansen houdt en de hele avond op de dansvloer te vinden is. Dit is misschien ook een soort swinger, maar het is niet het soort swinger waar we in dit artikel meer over gaan vertellen. Een swinger is namelijk ook iemand die er meerdere seksuele contacten op na houdt, terwijl hij of zij gewoon een partner heeft. Vaak swingen partners samen, wat betekent dat ze samen met andere mensen afspreken om seks te hebben. Meer over deze unieke vorm van seksdating, lees je op deze pagina.

Waarom swingen mensen?

Swingen is niet voor iedereen weggelegd, maar de mensen die hun partner op seksueel gebied met andere mensen delen doen dit niet voor niets. Zij hebben seks met andere mensen omdat ze graag meer seksuele ervaring op willen doen. Ze vinden seks met hun partner alleen wel prettig, maar zoeken meer in hun seksleven. Omdat ze niet vreemd willen gaan of de relatie op willen geven, spreken ze met hun partner af om samen seks te hebben met andere mensen. Een swinger ben je dus nooit alleen, maar altijd met je partner.

Andere swingers vinden: hoe doe je dat?

Als jij en je partner swingers willen worden, moeten jullie wel eerst andere mensen vinden om seks mee te hebben. Je kunt andere swingers ontmoeten door naar een speciale club voor swingers te gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om je zoektocht via het internet te organiseren. Er zijn diverse datingsites die zich speciaal op swingers richten en het wel heel gemakkelijk maken om leuke swingers te leren kennen. Is er een klik met een ander stel, dan kunnen jullie afspreken om jullie swinger leefstijl te uiten.

Heb jij met je partner besloten dat jullie een keer seks willen hebben met een ander stel? Dan kun je samen met je partner inschrijven op een seksdatingsite voor swingers. Door samen een profiel aan te maken en op zoek te gaan naar andere swingers op de website, hebben jullie in een mum van tijd een spannende date op de planning.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply