Poolse vrouwen: is hun innerlijk net zo mooi als hun uiterlijk?

Poolse vrouwen worden vaak de mooiste dames ter wereld genoemd. Niet iedereen vindt de vrouwen even aantrekkelijk, maar het is wel een feit dat Poolse vrouwen veel aandacht aan hun uiterlijk besteden. Zijn ze van nature niet superaantrekkelijk, dan wordt dit gemaskeerd met een flinke laag make-up en de mooiste kleding. Zeker aantrekkelijke dames dus, maar hoe zit het met hun innerlijk? In dit artikel lees je meer over het innerlijk van Poolse vrouwen, zodat je gemakkelijk kunt bepalen of deze dames ook op het gebied van innerlijk bij jou passen.

De Poolse vrouw: de hoedster van de familie

Het karakter van de gemiddelde Poolse vrouw is voor een groot deel beïnvloed door de Poolse geschiedenis, voornamelijk in de negentiende eeuw. Waar veel vrouwen in andere landen al bezig waren met emanciperen, is het hier in Polen nooit echt van gekomen. Dit komt door een aantal kleine opstanden, maar ook door de onderdrukking en de verbanning van de mannelijke patriotten naar het verre Siberië. Een abnormale situatie, die de vrouwen tot op de dag van vandaag beïnvloed heeft. Zo waren de vrouwen in die tijd verantwoordelijk voor het gezin en de woning en werd zij ook wel als hoedster van de familie gezien. Veel dames moesten hun ambities opofferen om voor de kinderen te zorgen, maar zij hadden geen andere keus.

‘Kinder, Kirche und Küche’

Het patroon van de vrouw die zich opoffert voor het gezin, is tot op de dag van vandaag blijven hangen in Polen. De Duitsers gebruiken ook wel de uitspraak ‘Kinder, Kirche und Küche’ en deze uitspraak is zeker van toepassing op de gemiddelde Poolse vrouw. Zij richt zich op de kinderen, de kerk en de keuken en dit vindt ze prima, simpelweg omdat het haar taak is.

Vandaag de dag is het belangrijkste onderdeel van het leven van een Poolse dame nog altijd het gezin. Volgens een studie van Millward Brown is voor hen de hiërarchie van waarden nog altijd familie, gezondheid, moederschap en veiligheid. Op nummer vijf komt pas de waarde waar wij Nederlanders hoog aan tillen: een goede relatie.

De Poolse vrouw: een gelovige dame

Uit hetzelfde onderzoek van Millward Brown is ook gebleken dat veel vrouwen (25 procent van de respondenten van het onderzoek) het belangrijk vinden om in vrede te leven en in God te geloven. Dit uiterst conservatieve imago komt overigens niet alleen naar voren in dit onderzoek, maar ook in andere studies over deze dames. Dat ze zo conservatief zijn, merk je overigens niet alleen aan de waarde die ze aan religie hechten. Ook zijn ze erg conservatief als het op mannen aankomt, simpelweg omdat ze vrij ruimdenkend zijn. Een man hoeft niet in het huishouden te helpen, neemt altijd de leiding en mag de vrouw best ondermijnen. Zelfs als dit op geweld uitkomt, vindt de Poolse vrouw dit niet erg. Iemand die van je houdt, slaat je tenslotte, aldus de gemiddelde Poolse vrouw.

De gemiddelde Poolse vrouw zoekt een dominant man

De meeste Poolse vrouwen vinden het fijn als de man het initiatief neemt en ietwat dominant is. Niet alleen als het aankomt op het maken van belangrijke beslissingen, de kinderen of het huishouden, maar ook op het gebied van de liefde. In bed is de man dominant en doet de vrouw wat er van haar gevraagd wordt, iets wat veel mannen wel prettig vinden. Ook wacht de Poolse vrouw netjes tot ze ten huwelijk gevraagd wordt, want ook dit is een taak van de dominante man. Wil je in contact komen met een Poolse vrouw? Je kunt daten met Poolse vrouwen via online datingsites.

Conclusie

Of het innerlijk van de Poolse vrouw net zo mooi is als het uiterlijk, van deze dame, is geheel afhankelijk van wat jij in een vrouw zoekt. Vind je het niet erg om een vrouw te daten die ietwat achter loopt op het gebied van emancipatie en veel waarde hecht aan het gezin, het huishouden en het geloof? Dan past de Poolse vrouw zeker bij jou. Vind je het ook nog eens prettig om het initiatief te nemen in verschillende kwesties en in de slaapkamer, dan past de Poolse vrouw zeker bij jou.

Overigens is het belangrijk om te weten dat dit artikel om de gemiddelde typische Poolse vrouw gaat en dat het beeld in dit artikel op basis van verschillende generaties geschetst is. De jongste generatie Poolse dames is nog steeds religieus, maar vaak wel wat meer vrijgevochten dan hun moeders en oma’s. Neem alle informatie in dit artikel dus niet te letterlijk, maar zie het als een globale kennismaking met de Poolse vrouw. Bekijk de beste algemene datingsites van dit moment.

Wil je een nederlandse vrouw of nederlandse mannen ontmoeten? Nieuwe mensen leren kennen is leuk. Bekijk dan de 10 beste datingsites Nederland. Wanneer je een vraag-en aanbod website bezoekt als Marktplaats en klikt op advertenties tonen, moet je waken voor oplichting. Houd er rekening mee dat hier vaak scammers actief die zijn, gericht op seksuele intimidatie. We hebben onze uiterste best gedaan om online dating voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.

poolse-vrouwen

Op zoek naar een Poolse vrouw voor sex?

Wil jij sexcontact met een Poolse dame? Ontmoet Poolse vrouwen die openstaan voor een gratis sexdate. Met gemiddeld 250 nieuwe vrouwen per dag is RegioSexContact.nl één van de grootste en populairste casual datingsites van Nederland.

Poolse vrouwen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply