Japanse dames daten: drie tips voor een match

Japanse vrouwen hebben vaak een fijn gezicht, een fijne bouw en een mooie huid. Ze hebben doorgaans donker haar, donkere ogen en een bleke huid en dit geeft hen een zeer karakteristieke uitstraling. Vind jij de uitstraling van Japanse dames het allermooist? Date dan niet zomaar een leuke vrouw, maar ga op zoek naar een leuke dame met Japanse achtergrond. Hoe je dit het beste kunt doen, lees je in de drie tips op deze pagina.

Tip 1: meld je aan bij JapanCupid

Japanse dames zitten op standaard datingsites, maar hier moet je ze wel even zoeken in het grote aanbod van vele leuke dames. Weet je zeker dat je echt een Japanse dame wil daten, dan kan het onhandig zijn als je de Japanse vrouwen tussen de duizenden vrouwelijke leden van een datingsite moet zoeken. In dit geval kun je beter een datingsite gebruiken die zich specifiek op Japanse dames richt, zoals bijvoorbeeld JapanCupid. Het is een internationale datingsite en dit betekent dat er veel Japanse dames op actief zijn die daadwerkelijk in Japan wonen, maar dit is juist ook wel spannend. Word je lid van JapanCupid, dan ga je internationaal op zoek naar jouw ideale partner.

Tip 2: houd rekening met het karakter van Japanse dames

Het karakter van een vrouw wordt voor een groot deel gevormd door de opvoeding die ze heeft gehad. In Japan krijgen kinderen een hele andere opvoeding dan in Nederland en dit betekent dat het karakter van een Japanse dame heel anders kan zijn dan het karakter van een Nederlandse dame. Houd hier rekening mee als je met een Japanse dame wil daten, al is het alleen online. Japanse vrouwen zijn namelijk wat terughoudender, beleefder en minder direct. Praat ook niet te snel over seks, want dit schrikt de beleefde en terughoudende Japanse vrouwen echt af.

Tip 3: haal haar niet te snel naar Nederland

Heb je een leuke vrouw ontmoet, dan haal je haar het liefst zo snel mogelijk naar Nederland. Toch kun je hier het beste even mee wachten. Test eerst eens of jullie relatie op een langere afstand werkt. Ga vervolgens een paar keer naar Japan, om te zien of jullie ook klikken als jullie echt samen tijd doorbrengen. Pas als je helemaal zeker bent van jullie relatie, haal je jouw vrouw naar Japan. En ga je liever naar Japan toe, om daar te gaan wonen? Dan geldt ook hier dat je dit niet te snel moet doen. Voor je jouw leven in Nederland opgeeft, moet je wel zeker weten dat je dit doet voor een relatie die echt gaat werken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply