Japan Cupid

Een liefde in Japan vinden? Kies voor Japan Cupid!

Er zijn genoeg Nederlandse single mannen en vrouwen, die het erg lastig vinden om een geschikte match in Nederland te vinden. Daarbij zijn er singles die een voorkeur voor Japanse mannen of vrouwen hebben. In dit geval biedt Japan Cupid de uitkomst! Door actief te zijn op deze datingsite hoef je niet naar Japan af te reizen om een geschikte match te vinden. Daarbij vinden veel singles het veel fijner om vanachter hun computer in contact te kunnen komen met andere singles, in plaats van dat zij op een single af moeten stappen in een bar, restaurant of café.

Wanneer je Japan Cupid voor het eerst bezoekt zal je op de Engelse versie terechtkomen. Wees gerust, er bestaat ook een Nederlandse versie waarop alles in het Nederland staat uitgelegd. Je vindt deze Nederlandse versie door rechts bovenin het scherm op het vlaggetje te klikken en vervolgens ‘Nederlands’ te selecteren. Ondanks het feit dat je voor het begrijpen van de website geen Engels hoeft te kunnen spreken, is dit wel een voordeel. Veel Japanse singels spreken namelijk geen Nederlands.

Maak een account bij Japan Cupid

Het is heel eenvoudig en volledig gratis om een account aan te maken bij Japan Cupid, zodat je kunt beginnen met het zoeken naar een geschikte match. Direct na het aanmaken en bevestigen van je account kun je de zoekfunctie van Japan Cupid gebruiken, waarmee je een geschikte Japanse single kunt vinden. Het aanmaken van een account is meer dan enkel het opgeven van een mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Je dient een aantal persoonlijke gegevens in te voeren, zodat het voor andere leden makkelijker wordt om je te vinden. Daarbij krijgen leden direct een goed beeld van je, als je alle gegevens ingevoerd hebt.

Op zoek naar een geschikte match

Nadat je een volledig profiel hebt ingevuld, kun je zelf zoeken naar een leuke single man of vrouw. Hierbij kun je niet alleen zoeken naar het land waar een Japanse single zich momenteel bevindt, maar bijvoorbeeld ook naar specifieke uiterlijke kenmerken, interesses, enzovoorts. Des te specifieker je zoekt, des te groter de kans logischerwijs ook is dat een Japanse single bij je past. Heb je een leuke single gevonden? Je kunt direct een bericht versturen om het eerste contact te leggen. Je kunt ervoor kiezen om direct contact te zoeken met meerdere singles op de datingsite, zodat je van meerdere mensen een beter beeld krijgt.

Het contact met Japanse singles leggen

Bij het versturen van je eerste bericht naar een Japanse single op Japan Cupid is het raadzaam om met verschillende aspecten rekening te houden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je jezelf aan hem of haar voorstelt, waarbij je de overeenkomende uiterlijke kenmerken of interesses benadrukt. Dit maakt de kans groter dat een single ook iets in jou zal zien. Daarbij is het raadzaam om direct meer te vertellen over de verwachtingen die je hebt. Wil je bijvoorbeeld eerst gezellig met een Japanse single praten, of wil je al snel verder met het uitwisselen van jullie gebruikersnaam op Skype. Via Skype kun je chatten en videochatten, zodat je elkaar ook ziet.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Een betaald lidmaatschap bij Japan Cupid

Japan Cupid biedt een gratis lidmaatschap voor iedereen aan, die onbeperkt geldig is. Met een gratis lidmaatschap kun je echter niet van alle functies op Japan Cupid gebruikmaken. Om die reden is het raadzaam om een betaald lidmaatschap af te sluiten als je meerdere leuke matches gevonden hebt. Het goedkoopste lidmaatschap heeft een looptijd van twaalf maanden en kost per maand €10,33.

 

6 Total Score
Japan Cupid Review

Japan Cupid biedt een gratis lidmaatschap voor iedereen aan, die onbeperkt geldig is. Met een gratis lidmaatschap kun je echter niet van alle functies op Japan Cupid gebru

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply