Hoe flirt en ontmoet je vrouwen online?

Have you met … Whatsapp? Het zou een afgezaagde versieringstruc kunnen zijn van Barney uit How I met your Mother, maar nee hoor. In een maatschappij waarbij smartphones een vast onderdeel zijn geworden in het dagelijkse leven en het sociale gebeuren nog vooral via social media verloopt is het bij daten niet veel anders.frin

Online versus real life

Vroeger was je nog laf als je enkel iemand durfde te benaderen via het internet. Vandaag de dag is door de social media, via het internet daten erg normaal geworden. Tegenwoordig schamen mannen of vrouwen zich er niet meer voor als ze iemand via het internet hebben leren kennen. Integendeel, vaak gaan ze bewust op zoek naar iemand online.

Zo wordt die ongemakkelijke fase van de eerste kennismaking meteen ook een stuk vermeden want vooraleer je elkaar face to face ontmoet zal je elkaar al hebben leren kennen.

Bijkomend voordeel: tegenwoordig kom je nu online met erg leuke mensen in contact, die hun leven op order hebben.

Maar oké, je ziet een leuke vrouw hoe ga je verder?

Hoe flirt je online?

Wanneer je iemand leert kennen is het erg belangrijk om niet in de friendzone terecht te komen. Je wil dus meteen je intenties duidelijk maken. Het voordeel hierbij is dat ook vrouwen erg open zijn via een DatingApp, op een Datingsite, Facebook of Whatsapp. Maar hoe pak je dat nu precies aan?

Wanneer je een eerste berichtje verstuurd, moet het meteen raak zijn. Je doelstelling is immers dat ze je wil ontmoeten. Tegelijk wil je ze niet afschrikken want het nadeel van online is dat je even snel genegeerd kan worden. De sleutel tot succes ligt bij drie factoren: humor, spanning en emotionele verbinding.

Vrouwen kun je niet met logica overtuigen maar met emotie. Laat haar merken dat als ze met jou afspreekt er iets speciaals gaat gebeuren. Met humor te gebruiken weet ze dat het afspraakje haar een plezierige tijd zal bezorgen. Zorg dat het bericht speels is zodat ze merkt dat je niet als een vriend wil worden gezien maar wel als iets meer.

Wanneer je eenmaal een eerste reactie hebt, dan liggen al je kansen open. Een eerste reactie krijgen is het lastigst. Op een datingsite en datingapp worden vrouwen belaagd door mannen en wanneer jij een lach op haar gezicht toont en die eerste reactie krijgt. Dan heb je een grote horde genomen en kan je steeds meer flirten.

Unieke connectie

Je doel is haar te laten voelen dat jullie band een unieke connectie is. Je wil dat zij jullie band als onvervangbaar beschouwt. Het voordeel van Facebook of Whatsapp is dat vrouwen zich meer bloot geven online. Je wil dus zeker persoonlijkere en emotionelere vragen stellen om die unieke connectie te creëren. Zorg dat je ontdekt wie ze echt is.

De combinatie van flirten en een emotionele connectie is goud. Waarom?

Je bent niet alleen leuk, maar weet haar ook te raken en te boeien. Dat zorgt ervoor dat ze zin heeft om je te ontmoeten. Je moet je niet verbazen als ze zelf initiatief neemt, omdat je iets in haar losmaakt, wat ze normaal gesproken nooit meemaakt!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply