Dates scoren op Tinder? Gebruik de beste foto’s

Tinder is een beknopte en eenvoudige dating app die je kunt gebruiken om singles bij jou in de buurt te leren kennen. Het feit dat Tinder erg beknopt en eenvoudig is, wil simpelweg zeggen dat de profielen van Tinder niet al te veel informatie bevatten. Naast een korte profielomschrijving, gebruik je op Tinder vooral je foto om singles te overtuigen dat jij de moeite waard bent. Wil jij zo veel mogelijk scoren op Tinder? Dan is het van belang dat je de beste foto’s gebruikt op deze dating app.

Om jou te helpen de beste foto’s aan jouw Tinder profiel toe te voegen, geven we in dit artikel enkele tips voor de beste Tinder foto’s. Raadpleeg je deze tips bij het vullen van jouw profiel, dan weet je zeker dat je in ieder geval het beste beeldmateriaal aan jouw profiel toevoegt.

Plaats meerdere foto’s

Tinder biedt je de mogelijkheid om meerdere foto’s aan jouw profiel toe te voegen. Gebruik deze optie! Door meerdere foto’s toe te voegen, kun je andere singles namelijk goed laten zien wie jij bent. Heb je slechts één foto op Tinder en vindt iemand deze foto niet mooi, dan loop je een leuk contact mis. Is je tweede foto wel mooi en spreekt je derde foto hem of haar ook aan, dan heb je wel een leuk contact.

Gebruik goede foto’s

Wazige foto’s, foto’s die in het donker genomen zijn of foto’s die juist veel te licht zijn, scoren niet goed op Tinder. Gebruik foto’s van goede kwaliteit en andere gebruikers kunnen veel beter zien hoe jij eruit ziet. Heb je een wazige foto op Tinder en heb je verder geen foto’s toegevoegd, dan zorgt dit voor achterdocht bij andere gebruikers van Tinder. Zij denken dat je alleen een wazige foto hebt omdat je er niet aantrekkelijk uit ziet of misschien zelfs iemand anders bent. Zonde, zeker als je wel aantrekkelijk bent en bent wie je zegt dat je bent.

Gebruik foto’s van jou alleen

Een groepsfoto is leuk, maar dan weet niemand wie jij precies bent op de foto. Plaats een foto van jou alleen en hier is geen onduidelijkheid over. Heb je meerdere foto’s van jou alleen en heb je ook nog een leuke groepsfoto op je telefoon staan? Dan kun je deze foto natuurlijk ook nog toevoegen. Als andere mensen eenmaal weten hoe jij eruit ziet, kunnen ze jou gemakkelijk uit de groepsfoto pikken. In dit geval is een groepsfoto wel een goed idee, zeker als het andere singles laat zien wat voor iemand jij bent en wat voor vrienden je hebt.

Plaats foto’s van jouw hobby’s

Ben je een enthousiast voetballer en wil je dit graag laten zien op Tinder? Plaats dan ook een foto van jezelf als je aan het voetballen bent. Het is niet slim om alleen een voetbalfoto op Tinder te zetten, maar het kan wel een leuke extra foto zijn voor jouw profiel. Door een foto van jouw hobby of hobby’s op Tinder te zetten, laat je zien wat je leuk vindt en trek je automatisch mensen aan die deze hobby ook leuk vinden.

Gebruik de optie Slimme Foto’s van Tinder

Tot slot raden wij je aan om gebruik te maken van de optie Slimme Foto’s van Tinder. Met deze optie wordt automatisch jouw best scorende foto als eerste getoond, zodat je deze foto kunt gebruiken om echt contacten ‘binnen te slepen’. Tinder controleert bij welke foto de meeste ‘swipes’ naar rechts oplevert en stelt deze foto in als de eerste foto die op jouw profiel getoond wordt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply