Daten met Filipijnse vrouwen: wat kun je verwachten?

Filipijnse vrouwen zijn heel anders dan Nederlandse vrouwen. Wellicht is dit nu juist de reden dat je op Filipijnse dames valt, maar het is wel goed om te weten wat er dan precies anders is aan dames uit de Filipijnen. Daarom lees je in dit artikel wat voor karakter de gemiddelde Filipijnse vrouw heeft en wat zij belangrijk vindt bij het daten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten als je met een Filipijnse gaat daten.

Filipijnse vrouwen zijn erg trouw

Filipijnse dames krijgen van hun moeder mee dat het erg belangrijk is om trouw te zijn aan hun man. Dit betekent zeker niet dat ze alles van hun vent pikken, maar je hoeft niet bang te zijn dat jouw Filipijnse liefje er zomaar met een ander vandoor gaat. Ze heeft een groot plichtsbesef en vindt monogamie erg belangrijk, dus dit is zeker fijn om te weten als je met een Filipijnse dame gaat daten.

Filipijnse vrouwen richten zich op het gezin

Het gezin is erg belangrijk voor Filipijnse vrouwen. Dit betekent niet alleen dat ze zelf graag een gezin willen starten, maar ook dat ze veel aandacht geven aan hun ouders en eventueel aan hun broers en/of zussen. Familie gaat altijd voor bij Filipijnse dames en dit kan even wennen zijn, zeker als je zelf niet zulke sterke banden met je ouders en eventueel je broers en/of zussen hebt.

Filipijnse vrouwen zijn vaak gelovig

Tot slot zijn veel Filipijnse dames strenggelovig. Dit hoeft niet te betekenen dat ze geen seks voor het huwelijk willen hebben, maar ze kunnen wel wat gereserveerder zijn door hun geloof. Veel Filipijnse dames vinden het belangrijk om het wat rustiger aan te doen in de relatie (met respect voor het geloof) en hechten er veel waarde aan als jij ook gelovig bent. Ben je dit niet? Dan hoeft dit geen ‘dealbreaker’ te zijn, maar dan is het wel belangrijk dat je het geloof van je partner respecteert. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat jullie relatie uiteindelijk strandt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply