Filipino Cupid

Filipino Cupid: vind je Filipijnse liefde!

Een grote groep Nederlands heeft een zwak voor Filipijnse singles, wat niet voor niets is! Veel Filipijnse mannen en vrouwen hebben een fraai uiterlijk en een vriendelijke uitstraling. Het is echter niet gemakkelijk om in contact te komen met een Filipijnse single. Gelukkig biedt Filipino Cupid hier de oplossing voor! Op deze datingsite is een grote groep Filipijnse singles actief, die op zoek zijn naar een Westerse man of vrouw. Hoewel het niet eenvoudig zal zijn om elkaar te bezoeken, is al het contact wat je met een Filipijnse single opbouwt de moeite waard. Wie weet vind je hier je nieuwe partner!

Bij je eerste bezoek aan Filipino Cupid schrik je wellicht van het feit dat de hoofdwebsite in het Engels is. Gelukkig heeft Filipino Cupid ook een Nederlandse versie, die je kunt openen door rechtsboven op het vlaggetje te klikken en vervolgens ‘Nederlands’ te selecteren. Om een goed contact met Filipijnse singles op te kunnen bouwen is het wel raadzaam om een Engelse cursus te volgen, mocht je deze taal nog niet spreken. Veel singles die op deze datingsite actief zijn wonen namelijk niet in Nederland.

Een gratis account aanmaken bij Filipino Cupid

Het is heel eenvoudig en volledig gratis om een account aan te maken bij Filipino Cupid. Zo kun je direct beginnen met het zoeken naar een geschikte match! Bij het aanmelden zal je gevraagd worden om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Dit betekent dat je niet alleen een mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord op moet geven, maar bijvoorbeeld ook iets kunt vertellen over je persoonlijke interesses, uiterlijke kenmerken, je voorkeuren, enzovoorts. Zo wordt het voor andere leden makkelijker om je profiel te vinden en hebben Filipijnse singles direct een realistisch beeld van je. Om je profiel compleet te maken kun je een foto van jezelf toevoegen.

Start je zoektocht naar een Filipijnse single

Na het aanmaken van je account bij Filipino Cupid kun je aan de slag met het vinden van een geschikte match. Dit doe je door de uitgebreide zoekfunctie van deze website te gebruiken. Met de zoekfunctie kun je matches selecteren op bepaalde interesses of uiterlijke kenmerken. Des te specifieker je zoekt, des te groter de kans op een succesvolle match ook zal worden. Je kunt vanzelfsprekend meerdere matches zoeken om je kansen op een leuk contact te vergroten.

Zodra een geschikte match gevonden denkt te hebben, kun je zijn of haar profiel vergelijken met die van jou. Wanneer er veel overeenkomende interesses of kenmerken zijn, kun je de Filipijnse single een berichtje sturen om het contact op gang te brengen. Refereer in je bericht naar de gemeenschappelijke kenmerken en geef aan wat je verwachtingen zijn. Zo ziet een single dat je oprecht geïnteresseerd in hem of haar bent.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Een betaald lidmaatschap afsluiten

Met een gratis account is het niet mogelijk om van alle functies gebruik te maken. Je kunt in dit geval wel zoeken naar Filipijnse singles, maar het leggen van contact wordt moeilijker. Om je kansen te vergroten en alle functies te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Een betaald lidmaatschap is het voordeligst als je deze voor een looptijd van twaalf maanden afsluit (€10,33 per maand).

 

6 Total Score
Filipino Cupid Review

Na het aanmaken van je account bij Filipino Cupid kun je aan de slag met het vinden van een geschikte match.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply