Het Branchevereniging Singles Keurmerk: een keurmerk voor relatiebemiddeling

Ben je al jaren op zoek naar je ideale partner, maar lukt het je gewoon niet om de ware liefde te vinden? Dan kun je een relatiebemiddelingsbureau inschakelen om jou te helpen in je zoektocht naar de ware liefde. Er zijn vele relatiebemiddelingsbureaus actief in Nederland, maar niet alle bemiddelingsbureaus zijn even goed en betrouwbaar. Wil jij met een van de beste relatiebemiddelingsbureaus in zee gaan om jouw ideale partner te vinden? Dan huur je een bureau in met het Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK). Meer over dit keurmerk, lees je op deze pagina.

Het Branchevereniging Singles Keurmerk: een korte introductie

Het Branchevereniging Singles Keurmerk of BVSK is een keurmerk dat verstrekt wordt aan relatiebemiddelingsbureaus en websites die zich bezig houden met relatiebemiddeling. Een relatiebemiddelingsbureau of website voor relatiebemiddeling krijgt het keurmerk alleen als men aan bepaalde voorwaarden en eisen voldoet. Zo moet het bedrijf in kwestie duidelijke en transparante Algemene Voorwaarden hebben, maar moet het bedrijf zich ook actief inzetten om de privacy van de klant te beschermen. Het relatiebemiddelingsbureau of de website mag jouw gegevens bijvoorbeeld niet doorverkopen of voor andere doeleinden dan relatiebemiddeling gebruiken.

Tot slot moeten de relatiebemiddelingswebsites zich actief inzetten om fake leden te weren. Word je lid van een website voor relatiebemiddeling met een Branchevereniging Singles Keurmerk, dan mag je er vanuit gaan dat alle profielen op deze website echt zijn.

De garantie van een BVSK relatiebemiddelingsbureau of -website

Schrijf je je in bij een BVSK relatiebemiddelingsbureau of -website, dan heb je de garantie dat het om een betrouwbaar, veilig en goed bedrijf gaat. Het keurmerk kan je echter niet garanderen dat je met de hulp van dit bureau of deze website een partner vindt. Jouw succes in de zoektocht naar de ware liefde is namelijk ook afhankelijk van andere factoren, zoals het aanbod op de singles markt. Word je lid van een website met Branchevereniging Singles Keurmerk, dan kun je dus niet voor honderd procent zeker weten dat je hier je ideale partner gaat vinden. Wel weet je zeker dat het om een betrouwbare, veilige en goede website gaat, waar je in ieder geval niet opgelicht wordt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply