Chatbabe.be is volgens de website zelf de grootste erotische chatsite van België. De website wordt gebruikt door dames en heren die gezellig willen chatten, maar dan voornamelijk over het onderwerp erotiek. Wil jij ook een spannende chat starten met iemand die je niet kent en waarbij je helemaal anoniem kunt blijven, dan is Chatbabe.be ook iets voor jou.

De betrouwbaarheid van Chatbabe.be

De meeste datingsites en chatsites hebben Algemene Voorwaarden en/of een privacy statement opgesteld om jou te vertellen hoe de website precies werkt, welke regels de website heeft en hoe jouw privacy beschermd wordt. Een nadeel van Chatbabe.be, is dat deze website deze belangrijke documenten niet heeft. Wat er precies met jouw gegevens gebeurt en hoe jouw privacy beschermd wordt, is dus niet bekend. De verantwoordelijk om je privacy te beschermen, zal dan ook voornamelijk bij jou liggen.

Wel heeft Chatbabe.be enkele regels opgesteld om het chatten leuk te houden voor iedereen, maar deze regels hebben niets te maken met jouw privacy. Wij raden je dan ook aan om geen persoonlijke gegevens te delen in de chats op Chatbabe.be.

Inschrijven bij Chatbabe.be

Het enige wat je hoeft in te vullen als je wil chatten via Chatbabe.be, is jouw nickname en je locatie. Wil je VIP lid worden om de chat ook commercieel te kunnen gebruiken, dan moet je wel wat meer gegevens achterlaten. Zo moet je bijvoorbeeld naar Chatbabe.be bellen om het VIP lidmaatschap te kunnen betalen, wat betekent dat jouw telefoonnummer aan je account gekoppeld wordt.

De kosten voor Chatbabe.be

Je kunt de chat van Chatbabe.be helemaal gratis gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om VIP lid te worden. In België betaal je hiervoor 2 euro per inlog en in Nederland kost dit 1,40 euro per inlogsessie. Chat je 15 minuten niet, dan vervalt je VIP membership. Houd hier rekening mee, zodat je actief blijft chatten en je jouw VIP membership niet kwijt bent als je even niet oplet.

Je kunt het VIP membership onder andere gebruiken om Chatbabe.be ook commercieel in te zetten. Heb je een bedrijf en valt jouw doelgroep onder de gebruikers van deze website? Dan kan dit medium interessant zijn om reclame te maken voor je bedrijf. Heb je geen bedrijf en heb je geen baat aan het commercieel inzetten van de website, dan is het VIP membership minder interessant voor jou.

De mobiele app van Chatbabe.be

Op het moment van het schrijven van deze review, is er geen mobiele applicatie beschikbaar voor Chatbabe.be. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers, zodat het chatten via de smartphone of tablet alsnog mogelijk is, ook zonder mobiele applicatie.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Chatbabe.be

Gebruik je Chatbabe.be gratis, dan hoef je je niet te registreren en dit betekent dat je je ook niet uit hoeft te schrijven als je de website niet meer wil gebruiken. Wil je stoppen met chatten, dan klik je de website gewoon weg en al jouw gegevens (zoals je gespreksgeschiedenis) wordt verwijderd. Ben je VIP lid, dan kun je jouw gegevens laten verwijderen door je sessie te laten verlopen. Dit doe je door 15 minuten niet actief te zijn. Ben je 15 minuten niet actief geweest, dan wordt jouw gespreksgeschiedenis verwijderd.

6 Total Score
Chatbabe Review

Je kunt de chat van Chatbabe.be helemaal gratis gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om VIP lid te worden.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
1 Comment
 1. Reply
  Roland november 27, 2019 at 2:56 pm

  Gratis?
  Als je geluk hebt kan je er 1 keer per week op gratis!
  Altijd volzet met veelal zeveraars en moet je betalen erop geraken
  Dus zeker niet gratis meestal maar betalen

Leave a reply