Niet iedereen is op zoek naar een vaste relatie, wat datingsite VriendN maar al te goed begrijpt. Deze datingsite richt zich niet op singles die zoeken naar de man of vrouw van hun dromen, maar juist op mensen die een vriendschap op willen bouwen. Mensen die boven de vijftig jaar oud zijn kunnen steeds minder de behoefte hebben aan een vaste relatie, terwijl ze wel sociale contacten willen houden. Voor hen is VriendN de uitkomst! Zoek naar leuke matches voor een avondje uiteten, een bezoek aan de bioscoop, enzovoorts. Voor hen die wel een vaste relatie zoeken kan VriendN geschikt zijn. Je weet immers nooit wat er voorkomt uit een normale vriendschap.

Profiel aanmaken bij VriendN

Het aanmaken van een nieuw profiel bij VriendN is geheel gratis! Bij het aanmaken van een profiel dien je een uitgebreide vragenlijst in te vullen, zodat andere leden direct een goed beeld van je krijgen. Des te meer je immers aan je profiel toevoegt, des te beter weten andere leden wat ze van je mogen verwachten. Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je gratis een bericht plaatsen om andere leden op te roepen om samen met jou wat te gaan doen. Op het moment dat andere leden op je oproep reageren moet je alsnog een betaald abonnement afnemen. Dit is niet ongebruikelijk voor online datingsites! Mocht niemand reageren, dan hoef je ook niet te betalen.

Leuke vriendschappen opbouwen

Veel leden van VriendN zijn niet specifiek op zoek naar een vaste relatie. Dit is ook duidelijk wanneer je de datingsite opent, waarbij blijkt dat de datingsite vooral mensen koppelt om een vriendschap op te bouwen. Hierdoor is deze website zeker voor senioren ideaal! Zij zoeken doorgaans geen vaste relatie meer, maar willen wel nieuwe vriendschappen opbouwen om samen leuke dingen te doen. Jongere leden kunnen hier vanzelfsprekend ook nieuwe vriendschappen opbouwen. Na een aantal activiteiten kun je kijken of jullie een klik hebben en er wellicht meer dan een vriendschap in de lucht hangt. Wees echter niet te opdringerig!

Betaalde abonnementen bij VriendN

Zoals reeds beschreven werd moet je voor het lezen van andermans berichten een abonnement afsluiten. Het goedkoopste abonnement voor een maand kost 4,50 euro. Voor een jaarabonnement betaal je 30 euro, wat relatief gezien goedkoper is. Bij een jaarabonnement betaal je immers 2,50 euro per maand. Pas wel op met het afsluiten van langdurige abonnementen. Mogelijk gebruik je het abonnement niet meer na een half jaar, terwijl je wel moet blijven betalen.

Voor- en nadelen van VriendN

Het moge duidelijk zijn dat VriendN een leuke website is voor mensen die op zoek zijn naar een vriendschappelijk contact. De laagdrempeligheid en de relatief goedkope abonnementen zijn twee voordelen van VriendN. Wanneer je echter specifiek op zoek bent naar een match voor een vaste relatie is deze datingsite minder geschikt. Veel mensen zullen niet direct de behoefte hebben aan een date om een relatie op te bouwen.

 

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply