ErvarenHeren.nl is een datingsite die zich op oudere heren en jongere dames richt. Je schrijft je in voor deze datingsite als je als jongere vrouw op zoek bent naar een oudere man of als je als oudere man juist een jongere partner zoekt. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over de website ErvarenHeren.nl op deze pagina.

Een datingsite voor casual dating

ErvarenHeren.nl presenteert zich als serieuze datingsite, maar in feite gaat het om een casual datingsite. Dit betekent dat je je niet moet inschrijven op deze website als je een serieuze relatie zoekt. Wil je erotische contacten opdoen, dan is deze website wel iets voor jou. Houd hier rekening mee als je je inschrijft voor deze datingsite, zodat je later niet teleurgesteld bent.

De profielen op ErvarenHeren.nl

ErvarenHeren.nl heeft profielen van echte dames, maar er zijn ook fake profielen actief op de datingsite. Sterker nog, veel mannen klagen dat het lastig is om echte contacten op te doen op de website. Ze schreven zich in en kregen meteen veel berichten, maar kregen niet echt diepgang in het contact. Op ieder bericht kregen ze bijvoorbeeld een vage reactie, specifiek opgesteld om nog een reactie van de man uit te lokken en zo meer geld aan hem te verdienen. Wees dus op je hoede als je lid wordt van deze website, want dit kan jou ook overkomen.

De plus- en minpunten van ErvarenHeren.nl

De datingsite ErvarenHeren.nl heeft enkele pluspunten:

  • De website richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk oudere heren en jongere dames.
  • Je kunt je snel, gemakkelijk én gratis inschrijven op de datingsite.

Toch heeft de datingsite ook enkele minpunten. Het gaat om de volgende zaken:

  • De datingsite heeft echte profielen, maar ook fake profielen.
  • De datingsite is niet geschikt voor mensen die een serieuze relatie willen starten.
  • De datingsite is vrij prijzig.

De kosten van ErvarenHeren.nl

Je schrijft je gratis in bij ErvarenHeren.nl, maar vervolgens betaal je wel geld per verstuurd bericht. Je kunt een pakket met credits kopen, maar je kunt de credits ook los per sms aanschaffen. Kies je voor de laatste optie, dan is iedere credit en dus ieder bericht wel prijzig. In dit geval betaal je namelijk 1,40 euro per credit, ofwel per verstuurd bericht. De datingsite is dus zeker niet goedkoop.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply