Country Life Dating

Als je het liefst de hele dag buiten bent, is het niet zo vreemd dat je een partner zoekt die net zo van de frisse buitenlucht houdt als jij. Op een reguliere datingsite kan het lastig zijn deze partner te vinden. Of iemand van de buitenlucht houdt, wordt namelijk vaak niet op het profiel getoond. Start je met online dating bij Country Life Dating, dan heb je hier geen last van. Op deze datingsite zijn namelijk alleen echte buitenmensen actief.

Country Life Dating: een vernieuwde datingsite

De datingsite Country Life Dating bestaat al jaren, maar zag er altijd een beetje verouderd uit. Nu is dit wel anders. De datingsite heeft namelijk een flinke metamorfose gehad. Nu ziet de website er niet meer oud en saai uit, maar is de datingsite lekker overzichtelijk, licht en hip. Het enige nadeel van de metamorfose, is dat er nog altijd geen aandacht wordt besteed aan veiligheid. Zo staat er nog altijd niet op de datingsite hoe gebruikers worden beschermd tegen hackers en andere internetcriminelen en heeft de datingsite nog steeds geen keurmerken.

Wij vinden dat Country Life Dating wat meer aandacht mag besteden aan de veiligheid van de datingsite, maar toch zijn we blij met de metamorfose van de website. Door de make-over ziet de datingsite er echt beter uit en is de website bovendien gebruiksvriendelijker.

Inschrijven bij Country Life Dating

Wil jij graag in contact komen met singles die net zo veel van de frisse buitenlucht houden als jij? Dan kun je je gratis inschrijven op deze datingsite. Je kunt dit onder je eigen naam doen, maar ook onder een nickname. Heb je een account aangemaakt, dan plaats je enkele foto’s en een leuke profieltekst. Nu kun je direct op zoek naar leuke singles.

De plus- en minpunten van Country Life Dating

De datingsite Country Life Dating heeft enkele plus- en minpunten. Deze worden hieronder kort opgesomd.

Pluspunten:

  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep, namelijk singles die graag buiten zijn.
  • De datingsite is helemaal vernieuwd. Door de make-over ziet de website er beter uit en is deze bovendien gebruiksvriendelijker.
  • Je kunt zelf kiezen of je je onder je eigen naam inschrijft of je liever een nickname gebruikt op jouw profiel.

Minpunten:

  • Als gratis lid kun je niet veel functies gebruiken.
  • De datingsite mag meer aandacht besteden aan veiligheid.

De kosten van Country Life Dating

Je kunt je gratis inschrijven op deze datingsite, maar als gratis lid kun je niet alle functies van de website gebruiken. Wil je dit wel, dan sluit je een betaald lidmaatschap af. Het lidmaatschap van 1 maand kost 14 euro. Het lidmaatschap van 3 maanden kost 9,95 euro per maand. Het lidmaatschap van 6 maanden kost 7,95 euro per maand. Het lidmaatschap van 12 maanden is maandelijks het voordeligst, namelijk 5,95 euro per maand.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply