Vegadates

De naam van deze datingsite doet al enigszins vermoeden op welke doelgroep de website gericht is: mensen met een interesse in een vegetarische of meer plantaardige levensstijl. Over het algemeen zijn dit vegetariërs, veganisten, flexitariërs en mensen die geïnteresseerd zijn in een soortgelijke levensstijl. Via de datingsite kunnen deze mensen met elkaar in contact komen om een vriendschap of liefdesrelatie op te zetten. Je hoeft dus niet per definitie op zoek te gaan naar een match voor een date, maar kunt ook zoeken naar mensen om te netwerken, te reizen of andere activiteiten te ondernemen. De datingsite biedt mensen de mogelijkheid om zelf advertenties te plaatsen en de advertenties van anderen te bekijken.

Er worden regelmatig ontmoetingsdagen door Vegadates.nl georganiseerd. Zo kunnen leden elkaar in het echt ontmoeten! Tijdens het schrijven van deze review heeft Vegadates meer dan zesduizend leden, waarvan de verdeling man-vrouw niet bekend is. Ook is niet duidelijk hoeveel van deze leden nog actief zijn op de datingsite.

De betrouwbaarheid van Vegadates.nl

Opvallend is dat Vegadates.nl niet beschikt over keurmerken, zoals het Veilig Daten-keurmerk of het Thuiswinkelwaarborgkeurmerk. In de algemene voorwaarden staat echter een duidelijke beschrijving van het privacybeleid van de datingsite. Hierin staat onder meer dat de gegevens van leden alleen gebruikt worden om de beleving en het gebruiksgemak van leden te vergroten. Deze gegevens zullen in geen geval aan derden worden verstrekt. Het is goed om te weten dat je IP-adres tijdens het gebruik van de website opgeslagen wordt, om gebruikers achteraf te kunnen blokkeren bij misbruik.

Een pluspunt van Vegadates.nl is de beveiligde verbinding waarmee gewerkt wordt. Dit zie je aan het https://-voorvoegsel in de url van de website. Met deze verbinding wordt het voor internetcriminelen nagenoeg onmogelijk om gegevens te stelen tijdens het inloggen of versturen van berichten.

Naast het feit dat de datingsite misbruik door leden probeert te traceren door IP-adressen op te slaan, kun je zelf ook berichten van gebruikers aanmerken als misbruik of jezelf onzichtbaar maken voor leden. Hierdoor kun je je eigen privacy waarborgen en verbeteren. Ook het feit dat je anoniem berichten kunt sturen maakt Vegadates.nl tot een betrouwbare datingsite.

Inschrijven bij Vegadates.nl

Voor het gebruik van de functies van Vegadates.nl dien je een account aan te maken. Het aanmaken van een account is gratis en vrijblijvend, je kunt je altijd weer uitschrijven. Bij het aanmaken van een account dien je een gebruikersnaam en verschillende persoonlijke gegevens op te geven.

Een gratis profiel op Vegadates.nl biedt je de mogelijkheid om de basisfuncties van de website voor zeven dagen gratis uit te proberen. Deze functies zijn echter wel beperkt! Zo is het maar twee keer mogelijk om contact met iemand op te nemen. Wanneer je meer zou willen, moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

De kosten van Vegadates.nl

Zoals eerder beschreven is, is het aanmaken van een profiel op Vegadates.nl gratis. Je kunt de basisfuncties van de datingsite met dit account zeven dagen gratis uitproberen. Na zeven dagen word je automatisch een slapend lid, waardoor je niet meer zomaar met een ander lid een contact kunt initiëren. Om alle functies onbeperkt te kunnen gebruiken biedt Vegadates.nl vier verschillende abonnementen:

  • 1 maand voor 15,95 euro.
  • 3 maanden voor 29,85 euro (9,95 euro/maand).
  • 6 maanden voor 47,70 euro (7,95 euro/maand).
  • 12 maanden voor 59,40 euro (4,95 euro/maand).

De betalingen worden gedaan in een beveiligde omgeving, waarbij je de keuze hebt uit verschillende betaalopties. Betaal bijvoorbeeld met iDeal, Paypal of een creditcard.

Let op: een betaald lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.

De mobiele app van Vegadates.nl

Op het moment van schrijven van deze review is er nog geen mobiele app beschikbaar voor de leden van Vegadates.nl. Daarbij is de website van Vegadates.nl niet geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiele apparaten. Je kunt de website weliswaar openen op een mobiele telefoon of tablet, maar dit zorgt voor een aanzienlijk minder goede weergave van de website. Het is daarom aan te raden om Vegadates.nl via een computer te gebruiken.

Acties en kortingen

Vegadates.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Vegadates.nl

Als je geen gebruik meer maakt van je account, dat wil zeggen dat je zes maanden niet meer inlogt, wordt je account automatisch op onzichtbaar gezet. Je kunt je echter ook volledig uitschrijven, waarmee je gegevens verwijderd worden.

Om je account te verwijderen log je in en ga je naar ‘Mijn Profiel’, vervolgens klik je op ‘Uitschrijven’. Het is belangrijk om te weten dat Vegadates.nl nooit alle gegevens uit de database van de datingsite kan verwijderen. Zo blijven noodzakelijkerwijs je gebruikersnaam en door anderen van jou ontvangen berichten bewaard totdat die verwijderd zijn door de ontvanger of de ontvanger zich uitschrijft.

6 Total Score
Vegadates Review

Via de datingsite kunnen deze mensen met elkaar in contact komen om een vriendschap of liefdesrelatie op te zetten.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply