TourBar

TourBar is eigenlijk geen datingsite, maar een website die je gebruikt om jouw ideale reismaatje te vinden. Vind jij het heerlijk om verre reizen te maken, maar vind je het eigenlijk niet zo leuk of prettig om altijd in je eentje te moeten reizen? Dan kun je lid worden van TourBar om jouw reismaatje te vinden. Komt hier een mooie vriendschap of zelfs een serieuze relatie uit, dan is dit natuurlijk mooi meegenomen. Toch is dit niet het primaire doel van de website.

De doelgroep van TourBar

TourBar richt zich op reislustige mensen. Over het algemeen zijn de leden van de website single, maar niet alle leden zijn serieus op zoek naar een leuke partner. Het primaire doel van de leden van de website, is namelijk het vinden van een reismaatje. Alle mensen die actief zijn op deze website, zijn in ieder geval groot fan van het maken van (verre en lange) reizen.

Een reismaatje of local vinden

Op TourBar kun je jouw ideale reismaatje vinden, maar je kunt er ook locals ontmoeten. Ga je bijvoorbeeld naar Parijs en vind je het leuk om hier een rondleiding te krijgen van een gezellige local? Dan kun je de datingsite hier ook voor gebruiken. Op de website zijn namelijk niet alleen reizende mensen actief, maar ook locals die het leuk vinden om toeristen te ontvangen en in hun stad rond te reizen.

Wellicht ontwikkelt jouw reismaatje zich tot een goede vriend of zelfs tot je partner, maar dit is zeker niet altijd het geval. Mocht er geen echte klik zijn om vrienden te worden of een relatie te krijgen, dan is dit helemaal niet erg. In dit geval heb je namelijk alsnog een leuke vakantie gehad met jouw reismaatje of met de hulp van die ene vriendelijke local van TourBar.

De plus- en minpunten van TourBar

Schrijf je je in op TourBar, dan profiteer je van enkele voordelen. De belangrijkste pluspunten van deze website, zijn de volgende:

  • De website heeft alle functies die jij nodig hebt om een reismaatje of local te vinden, zoals bijvoorbeeld een handige zoekfunctie.
  • De website heeft een duidelijke doelgroep (reizigers) en een duidelijk doel (het maken van geweldige reizen, samen met een leuk reismaatje of een leuke local).

Toch heeft de website ook een klein minpunt. TourBar is namelijk niet erg veilig, simpelweg omdat de website geen https://-verbinding heeft. Zonder deze verbinding is het vrij gemakkelijk om de datingsite te hacken, dus hier moet je altijd voor op je hoede zijn als je lid bent van TourBar.

De kosten van TourBar

Je kunt je gratis inschrijven op de website, maar de datingsite heeft ook betaalde lidmaatschappen. Neem je een betaald lidmaatschap, dan kun je alle functies van de website gebruiken en ervaar je geen enkele beperkingen meer bij het ontmoeten van leuke reismaatjes en locals. Het proefpakket van de website (duur 7 dagen) kost je 10 euro. Neem je een abonnement van een maand, dan betaal je hier 30 euro voor. Neem je een abonnement van drie maanden, dan betaal je hier 60 euro voor. Wil je zes maanden betaald lid zijn van de website, dan neem je het abonnement van een half jaar voor 90 euro in totaal.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply