Suikerarrangement

Het concept van Suikerarrangement.nl is erg simpel: oudere, charmante en succesvolle mannen en vrouwen vinden het leuk om met jongere mensen om te gaan. Andersom vinden jongere mensen het leuk om in contact te komen met succesvolle ouderen! Wie weet wat zij nog van een oudere kunnen leren. Suikerarrangement.nl speelt hier slim op in door een platform te bieden waarop succesvolle en charmante ouderen (zogenaamde suikerooms en suikertantes) in contact kunnen komen met jongere mensen (suikerneefjes en suikernichtjes). Wanneer het contact gelegd is en bevalt, kunnen koppels samen activiteiten ondernemen. Het is gebruikelijk dat de jongere na een activiteit een kleine vergoeding krijgt in de vorm van een financiële of materiële vergoeding.

Op deze datingsite zijn voornamelijk Nederlanders en Belgen actief. Het precieze aantal leden van Suikerarrangement.nl is op dit moment niet bekend. Wel valt uit het ledenbestand op te merken dat er aanzienlijk meer suikerooms, dan suikertantes op het datingnetwerk actief zijn.

De betrouwbaarheid van Suikerarrangement.nl

Er is een grote groep mannen en vrouwen die de behoefte heeft aan het hebben van een suikeroom, suikertante, suikerneefje of suikernichtje. Wat is er immers leuker dan het ondernemen van verschillende activiteiten? Toch blijkt dat veel mensen het lastig vinden om het hier met anderen over te hebben. Suikerarrangement.nl biedt een betrouwbaar datingnetwerk waarop je in contact kunt komen met anderen, die met hetzelfde doel op de datingsite actief zijn.

Suikerarrangement.nl maakt onderscheid tussen niet- en wel geverifieerde profielen. Bij geverifieerde profielen heb je vrijwel altijd met echte mensen te maken. Om die reden is het sterk aan te raden om vooral contact te leggen met geverifieerde personen en ook je eigen profiel te laten verifiëren. Bij het verifiëren van je profiel dien je een kopie van je legitimatiebewijs op te sturen, waarna de medewerkers van het datingnetwerk controleren of je profiel naar waarheid is ingevuld.

Gegevens die je het datingnetwerk toestuurt zullen enkel gebruikt worden voor de optimalisatie van je profiel, volgens de algemene voorwaarden en het privacy statement van Suikerarrangement.nl. Ook zullen je gegevens nooit zonder je uitdrukkelijke toestemming aan derden worden verstrekt.

Ook betalingen verlopen op een betrouwbare manier via een beveiligde omgeving. Er zijn verschillende manieren om te betalen voor je account, zoals iDeal, Mistercash en Paypal. Uit een transactie op je bankafschrift valt niet op te maken dat je actief bent op dit datingnetwerk. Dit verloopt discreet! Mocht je betaalde lidmaatschap verlopen zijn, dan wordt deze niet automatisch verlengd. Wel word je doorgeleid naar een pagina waarop je het lidmaatschap handmatig kunt verlengen.

Wanneer je last vermoedt te hebben van een oplichter, dan kun je het profiel van de oplichter eenvoudig blokkeren en het profiel aangeven bij de helpdesk van de datingsite. Standaard raadt Suikerarrangement.nl af om vergoedingen of persoonlijke gegevens naar anderen te sturen, die je niet of nauwelijks kent. Vaak blijken deze mensen hun beloften niet na te komen.

Inschrijven bij Suikerarrangement.nl

Wanneer je gebruik wilt kunnen maken van alle functies op Suikerarrangement.nl, zal je een account aan moeten maken. Op de homepage van de datingsite vind je een opvallende button, waarmee je je kunt aanmelden. Het is sterk aan te raden om je profiel zo goed mogelijk in te vullen bij het aanmelden, om de kans op een succesvolle match te vergroten.

Het is op Suikerarrangement.nl verplicht om in ieder geval een foto aan je profiel toe te voegen. Na het doorlopen van het gehele inschrijfproces kun je het account bevestigen via een mailtje wat je krijgt. Zodra het account geactiveerd is kun je aan de slag op de datingsite! Wanneer je account volledig is ingevuld is de kans groter dat anderen je profiel bekijken, dan wanneer je nauwelijks informatie op je profiel hebt staan.

Met een gratis lidmaatschap op Suikerarrangement.nl is het enkel mogelijk om profielen van anderen te bekijken. Om ook met anderen te kunnen chatten of interesse te kunnen tonen, zal je een betaald lidmaatschap aan moeten schaffen.

De kosten van Suikerarrangement.nl

Op Suikerarrangement.nl worden zowel betaalde als gratis lidmaatschappen aangeboden. Een gratis lidmaatschap biedt je, zoals eerder beschreven is, enkel de mogelijkheid om de profielen van anderen te bekijken. Wanneer je meer wilt, zoals het versturen van berichten, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. Opvallend is dat de prijzen voor een betaald lidmaatschap van een suikerneefje/suikernichtje lager zijn dan de prijzen voor hetzelfde lidmaatschap van een suikeroom/suikertante.

Prijzen voor een betaald lidmaatschap van suikerneefjes/suikernichtjes:

 • 30 dagen voor 9,95 euro.
 • 60 dagen voor 15,99 euro.
 • 90 dagen voor 20,90 euro.
 • 180 dagen voor 35,85 euro.

Prijzen voor een betaald lidmaatschap van suikerooms/suikertantes:

 • 30 dagen voor 24,95 euro.
 • 60 dagen voor 39,95 euro.
 • 90 dagen voor 52,40 euro.
 • 180 dagen voor 89,95 euro.

Suikerarrangement.nl motiveert het prijsverschil door te zeggen dat suikerooms en –tantes doorgaans meer te besteden hebben dan suikerneefjes en –nichtjes. Niet voor niets krijgen suikerneefjes en –nichtjes vaak een vergoeding na een activiteit. Zoals eerder is beschreven kan een betaald lidmaatschap op verschillende en op een discrete manier betaald worden.

De mobiele app van Suikerarrangement.nl

Op het moment van schrijven van deze review is er nog geen mobiele app beschikbaar voor Suikerarrangement.nl. Wel is de website van deze datingsite geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiele apparaten.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Suikerarrangement.nl

Mocht je na verloop van tijd willen stoppen met het gebruik van je account op Suikerarrangement.nl, dan kun je een account heel eenvoudig stopzetten. Om je account stop te zetten kun je een mail naar de helpdesk van de datingsite sturen. Zij zullen je account vervolgens verwijderen.

Je kunt je account ook handmatig stopzetten door eerst in te loggen, vervolgens op ‘Instellingen’ te klikken en tot slot voor ‘Account opzeggen’ te kiezen. Hierbij wordt een verzoek naar de klantenservice gestuurd om je profiel te verwijderen. Wanneer je account eenmaal verwijderd is, is dat definitief en onherroepelijk. Een voordeel hiervan is dat al je gegevens uit de database van Suikerarrangement.nl verwijderd worden. Betalingen die al gedaan zijn op het moment van het verwijderen van je account worden niet gerestitueerd.

1 Comment
 1. Reply
  Mary augustus 22, 2017 at 1:16 am

  Veel fake gebruikers op deze site.

Leave a reply