Sportpartner

Sportpartner.nl is een datingsite die zich richt op sportieve mensen, die op zoek zijn naar een sportmaatje voor bij het sporten! Via dit online datingnetwerk kun je in contact komen met anderen die willen sporten. Hoewel Sportpartner.nl zelf aangeeft geen datingsite te zijn, schijnen er verschillende relaties te zijn opgebloeid via deze datingsite. Het aanmaken van een account op Sportpartner.nl is geheel gratis, daarbij kun je je altijd weer afmelden.

Met meer dan vijftigduizend leden is Sportpartner.nl een van de grootste netwerken voor het vinden van een sportmaatje. Op de homepage van de website wordt gezegd dat er tienduizend Nederlanders actief zijn op het netwerk.

De betrouwbaarheid van Sportpartner.nl

Een van de voornaamste pluspunten van Sportpartner.nl is het feit dat er geen persoonlijke gegevens aan derden worden verkocht. In de uitgebreide algemene voorwaarden van deze datingsite vallen weinig opvallende punten op te merken op het gebied van privacy.

Bij het aanmaken van een account op Sportpartner.nl dien je verschillende persoonlijke gegevens op te geven. Denk aan een e-mailadres, je favoriete sport en soortgelijke gegevens. Deze gegevens zullen echter enkel binnen het datingnetwerk gebruikt worden. Daarbij is het mogelijk om volledig anoniem te blijven, door een alternatieve naam te kiezen.

Sportpartner.nl respecteert de privacy van leden en zorgt er op verschillende manieren voor dat persoonlijke gegevens veilig en met grote zorgvuldigheid in een goed beveiligde database worden opgeslagen. Zo is de kans minimaal dat anderen in het bezit komen van je persoonlijke gegevens.

Inschrijven bij Sportpartner.nl

Om gebruik te kunnen maken van de functies die Sportpartner.nl biedt zal je een account aan moeten maken op de website. Het is geheel gratis om je account aan te maken! Tijdens het aanmaken van een account moet je vijf vragen beantwoorden over jezelf en over het sportmaatje wat je zoekt. Zo wordt het voor het systeem makkelijker om een geschikte match te vinden. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je direct aan de slag gaan met het vinden van een geschikte partner om mee te sporten.

Opvallend is dat het versturen van berichten naar andere leden op het netwerk gratis is. Bij veel andere datingsites dien je een betaald lidmaatschap aan te schaffen voor het versturen van berichten.

De kosten van Sportpartner.nl

Zoals eerder beschreven is, is het aanmaken van een account op Sportpartner.nl gratis. Ook het versturen van berichten naar andere leden van Sportpartner.nl kan zonder een betaald lidmaatschap aan te moeten schaffen! Om berichten te kunnen lezen die aan jou gestuurd worden heb je echter wel een betaald lidmaatschap nodig. Met een betaald lidmaatschap krijg je toegang tot een volwaardige ongelimiteerde inbox.

Gek genoeg valt op de website van Sportpartner.nl weinig te vinden over de kosten voor een betaald lidmaatschap.

De mobiele app van Sportpartner.nl

Op het moment van schrijven van deze review is er geen mobiele app beschikbaar voor de leden van Sportpartner.nl. De website is echter goed te bekijken via de browser van mobiele apparaten.

Acties en kortingen

Sportpartner heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Sportpartner.nl

Wanneer je een geschikt sportmaatje gevonden hebt om mee te sporten, kun je je heel eenvoudig weer uitschrijven bij Sportpartner.nl. Ga hiervoor naar ‘sportpartnet.nl/afmelden’ en de volg de stappen die gegeven worden.

Nadat je je hebt uitgeschreven is het niet langer mogelijk om berichten te lezen en zal ook je abonnement op Sportpartner.nl vervallen.

6 Total Score
Sportpartner Review

Met meer dan vijftigduizend leden is Sportpartner.nl een van de grootste netwerken voor het vinden van een sportmaa

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6
2 Comments
  1. Reply
    mubler december 17, 2017 at 8:48 pm

    Ik heb jammer genoeg niet zo,n leuke ervaring gehad op sportpartner. Zocht een man of vrouw om mee te wandelen. Eventueel ook single!! Reageerde weekend+ hij zou uit Nederland komen. Lag 79 km bij mij vandaan. Heb gereageerd vroeg direct of we via whatsapp verder konden praten. Gedaan deze man woont niet in Nederland maar in Stadskanaal en is naar mijn idee niet op zoek naar een vrouw om mee te wandelen maar meer voor de …! Heb 12 dagen contact met hem gehad. Ik hoop dat hij zich heeft verwijderd zo niet hoop ik dat jullie dit doen.

  2. Reply
    w govers oktober 24, 2017 at 9:29 am

    Ik wil mijn (korte) lidmaatschap bij Sportpartner opzeggen. Het gebruik is gecompliceerd. Nu ik wil opzeggen

Leave a reply