Spiridate

Op datingsite Spiridate vind je single mannen en vrouwen met een interesse in spiritualiteit. De datingsite biedt niet alleen ruimte aan mensen die op zoek zijn naar een vaste partner, ook kun je hier terecht voor een blijvende vriendschap met singles. Wanneer je weinig met spiritualiteit hebt, is het verstandig om naar een andere datingsite te zoeken. Bij het aanmaken van een profiel wordt bijvoorbeeld meteen gevraagd naar je connectie met spiritualiteit. In dit artikel vertellen we je meer over datingsite Spiridate!

Controle van nieuwe profielen

Een van de voordelen van Spiridate is het feit dat nieuwe profielen gecontroleerd worden, voordat ze voor andere leden zichtbaar zijn. Op deze manier doet de organisatie achter Spiridate er alles aan om nepprofielen tegen te gaan. Nepprofielen vormen voor veel datingsites een groot probleem, omdat ze leden van datingsites op slinkse wijze geld afhandig proberen te maken. Andere datingsites gebruiken de nepprofielen om de database van hun datingnetwerk op te vullen of de inkomsten van hun website te vergroten. Spiridate doet hier niet aan mee, wat een groot voordeel is.

Het eerste contact met matches

Met een gratis account op datingsite Spiridate kun je op zoek gaan naar leuke matches bij jou in de buurt. Maak gebruik van de zoekfunctie van Spiridate om leden te filteren, wat de kans op het vinden van een succesvolle match vergroot. Heb je een leuke match gevonden? Het versturen van je eerste berichten is kosteloos! Wanneer je het contact vervolgens voort wil zetten zal je een betaald abonnement af moeten sluiten. Dit is niet ongewoon voor datingsites. Er zijn veel meer datingsites die kosten in rekening brengen voor het versturen van berichten en het gebruik van verschillende features.

Een voordeel van Spiridate is dat het betaalde abonnement niet automatisch verlengd wordt. Op deze manier loop je niet tegen hoge kosten aan wanneer je het abonnement vergeet stop te zetten. Veel andere datingsites werken met een doorlopend abonnement, die automatisch verlengd wordt aan het einde van de contractperiode.

Duidelijke doelgroep bij Spiridate

Spiridate is een datingsite die een duidelijke doelgroep heeft en zich hier direct op richt bij het aanmaken van een nieuw profiel. Zoals reeds omschreven werd worden nieuwe leden direct gevraagd naar hun connectie met spiritualiteit. Voor deze doelgroep kan het lastig zijn om met gelijkgestemden in contact te komen op een algemene datingsite. Met Spiridate wordt heel eenvoudig om een leuke match bij jou in de buurt te vinden. Houd er rekening mee dat het aantal actieve leden op deze datingsite aanzienlijk lager ligt dan op een algemenere datingsite.

Voor- en nadelen van Spiridate

Er zitten diverse voordelen aan datingnetwerk Spiridate. Het meest voor de hand liggende voordeel is het feit dat je gratis een profiel aan kunt maken en direct een aantal berichten naar matches kunt sturen. Ook het feit dat nieuwe profielen gecontroleerd worden kan als een groot voordeel worden gezien, omdat het nepprofielen buiten deze datingsite houdt. Een derde voordeel is het feit dat abonnementen niet automatisch doorlopen aan het einde van de contractperiode.

Als nadeel kan worden aangevoerd dat de datingsite een heel duidelijke doelgroep heeft. Dit zorgt voor een bescheiden aantal actieve leden, wat het minder gemakkelijk maakt om matches te vinden bij jou in de buurt. Voor een date zal je soms dus iets verder moeten reizen!

 

 

6 Total Score

2 Comments
 1. Reply
  Tigron februari 25, 2018 at 9:37 pm

  Spiridate is ’n ‘statische’ site waar weinig in/op gebeurd.
  Ik ben een aantal jaren member geweest, soms wel, soms geen full member.
  De ervaring die ik er mee hebt is, dat gemiddeld 85 % van de members langer dan 3 maanden niet meer online zijn geweest.
  Het bleek dat nadat ik stukjes begon te schrijven op de site over o.a. spirituele onderwerpen, gezondheids informatie, maatschappelijke wetenswaardigheden of gedichtjes plaatste, het aantal mensen die inlogde op de site ging toenemen.
  Ik had de webmaster ’n aantal tips gegeven waardoor het bezoekersaantal zou verhogen, tevens de suggestie aangereikt om de “poll “die op de site staat, bij te houden omdat hij al jaren op dezelfde vragen stond.
  De webmaster gaf aan dat hij de suggesties wel interessant vond en dat hij erover na zou denken.
  Na ongeveer 1 jaar vroeg ik hem om feedback op de suggesties die ik hem gegeven had.
  Zijn antwoord was, dat hij het te druk had daarvoor en dat er toch ook mensen waren die elkaar via de site hadden gevonden, en dáár deed hij het voor.
  Hij erkende dat de stukjes die ik op de site plaatste duidelijk ’n meerwaarde hadden en er sinds dien er meer mensen inlogde.
  Toen ik hem meedeelde dat er meerdere leden niet echt tevreden waren met de site, gaf hij aan dat de site prima draaide en geen behoefte had om e.e.a. te verbeteren.
  Toen ik aangaf op de site dat ik uiteindelijk na jaren lid te zijn geweest mijn lidmaatschap wilde stoppen, om de bovenstaande redenen, kreeg ik van diverse medemembers diverse reacties dat het begreep, maar wel jammer vond.
  Ik heb alle members van de site persoonlijk bedankt voor hun reacties in al die jaren op mijn geschreven stukjes.
  12 mensen schreven mij dat ze dan eveneens hun lidmaatschap zouden stoppen.
  De webmaster probeerde mij daarna nog te paaien met ’n gratis onbeperkt lidmaatschap als ik zou blijven.
  Ik voelde echter niet de behoefte om als lid ’n site van iemand anders interessanter te maken/houden.
  De webmaster vertelde diverse keren dat hij de site had voor de mensen.
  De realiteit was, dat het slechts woorden waren.

  • Reply
   B september 3, 2021 at 5:54 pm

   Volgens mij is heel deze datingsite een scam. Iemand uit NL die zogenaamd vast zat in Afrika vroeg of ik via een link geld over wilde maken naar Kenia nadat ik een maand lang er mee had gepraat online. Hij zou daar een ongeluk hebben gehad, beroofd en zat daar nu zonder geld om terug te kunnen keren naar NL. Nooit wilde hij bellen of video bellen. Hier heb ik spiridate over bericht nooit een reactie terug over gehad en de telefoonnummers waar hun bereikbaar op zijn kloppen niet. Niet aan beginnen!

Leave a reply