Singlegolfers

Singlegolfers.nl is een datingsite die zich richt op mensen die regelmatig golfen en op zoek zijn naar een nieuwe partner. Ook mensen die op zoek zijn naar een maatje voor bij het golfen kunnen terecht op Singegolfers.nl. Het maakt hierbij niet uit of je net begonnen bent met golfen, of dit al jaren doet! Er worden via deze datingsite verschillende mogelijkheden aangeboden om in contact te komen met andere golfers. Zo kun je gebruik maken van de online community, kun je bij golfdagen langsgaan en deelnemen aan een golfreis.

De datingsite is actief sinds 2013 en heeft een man/vrouw-ratio van 53-47%. Ongeveer een derde (35%) van de leden is jonger dan 49 jaar, 30% is tussen de 50 en 59 jaar oud en ook de groep met leden tussen de 60 en 69 jaar oud is voor 30% vertegenwoordigd. Om een profiel aan te kunnen maken betaal je bij Singlegolfers.nl 99 euro.

De betrouwbaarheid van Singlegolfers.nl

Opvallend is dat Singlegolfers.nl niet over keurmerken beschikt, waarmee de betrouwbaarheid van de datingsite gewaarborgd zou kunnen worden. Wel valt er in de algemene voorwaarden en het privacy statement van Singlegolfers.nl te lezen dat de datingsite zich houdt aan de wet bescherming persoonsgegevens. Persoonlijke bestanden en gegevens worden op een vertrouwelijke wijze beheerd en enkel gebruikt voor de diensten van deze datingsite.

Fakeprofielen lijken niet of nauwelijks voor te komen op deze datingsite, mede door de hoge inschrijfkosten voor Singlegolfers.nl. Ook op andere datingsites blijkt dat hoge inschrijfkosten vaak een afwerende werking hebben op internetcriminelen met fakeprofielen. Ondanks het ontbreken van keurmerken lijkt Singlegolfers.nl een betrouwbaar datingnetwerk te zijn.

Inschrijven bij Singlegolfers.nl

Golfevenementen, golfreizen en de online dating community van Singlegolfers.nl zijn alleen toegankelijk voor leden van het netwerk. Je dient je dus aan te melden om hieraan deel te kunnen nemen! Op de homepage van deze datingsite staat duidelijk aangegeven hoe je je voor deze datingsite aan kunt melden.

Tijdens het inschrijven voor Singlegolfers.nl dien je verschillende persoonlijke gegevens in te voeren, zoals je leeftijd, woonplaats en relatiestatus. Daarbij geef je tijdens het inschrijven aan naar welk type single je op zoek bent. Het is op Singlegolfers.nl niet mogelijk om een gratis account aan te maken, je dient direct te betalen om toegang te krijgen tot het datingnetwerk.

De kosten van Singlegolfers.nl

Om gebruik te kunnen maken van alle functies op Singlegolfers.nl dien je jaarlijks 99 euro te betalen. Het is heel eenvoudig om dit bedrag met iDeal te voldoen, waarbij de betaling via een beveiligde omgeving verloopt. In de algemene voorwaarden van Singlegolfers.nl vind je terug dat het lidmaatschap niet automatisch verlengd wordt. Wel krijg je aan het einde van je lidmaatschap een mailtje, waarin je gevraagd wordt om je lidmaatschap te verlengen.

De mobiele app van Singlegolfers.nl

Op het moment van schrijven van deze review beschikt Singlegolfers.nl nog niet over een eigen mobiele app. Wel is de datingsite goed te gebruiken via de browser op een tablet of mobiele telefoon. Let op: Singlegolfers.nl beschikt nog niet over een geoptimaliseerde versie voor mobiele apparaten.

Acties en kortingen

Deze site heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Singlegolfers.nl

Singlegolfers.nl biedt je de mogelijkheid om je account op ieder gewenst moment stop te zetten als je (tijdelijk) geen gebruik meer wilt maken van het datingnetwerk. Om je account stopt te zetten log je eerst in, waarbij je het account via je profiel stop kunt zetten. Let op, er vindt geen terugbetaling van het lidmaatschap plaats als deze nog niet verlopen is.

Standaard verloopt je account een jaar na de ingangsdatum van je abonnement als je niks meer met je account doet. Je betaalde lidmaatschap wordt hierbij automatisch stopgezet.

6 Total Score
Singlegolfers Review

Golfevenementen, golfreizen en de online dating community van Singlegolfers.nl zijn alleen toegankelijk voor leden van het netwerk.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
5.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
5.5
1 Comment
  1. Reply
    Robert januari 18, 2023 at 11:38 pm

    Vooral de vele evenementen en reizen onderscheiden Single Golfers van “dating sites”. Het is juist een vereniging voor ongedwongen lekker golfen.

Leave a reply