Seekingarrangement

Seekingarrangement

De datingsite Seekingarrangement is niet zomaar een standaard datingsite. Zo is deze website opgericht om rijke mannen samen te brengen met zogeheten sugar baby’s, ofwel vrouwen die deze rijke mannen graag gezelschap willen houden voor een bepaalde vergoeding. Heb je genoeg geld op je bankrekening staan en zoek je een leuke dame om je gezelschap te houden? Dan kun je je aanmelden voor deze datingsite. Ben je een vrouw en zie je de rol van sugar baby wel zitten, dan kun je ook een profiel aanmaken voor deze datingsite.

Seekingarrangement: een datingsite met een groot aantal vrouwen

Kijken we naar de leden van Seekingarrangement, dan zien we dat hier vier keer zo veel vrouwen tussen staan dan dat er mannen lid zijn van de datingsite. Voor mannen is dit erg positief, maar vrouwen moeten hier wel even rekening mee houden. Ben je niet bang voor de concurrentie als vrouw, dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Voel je je niet zo prettig op een datingsite met voornamelijk vrouwen, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere datingsite.

Probeer Seekingarrangement gratis

Je kunt je helemaal gratis inschrijven voor Seekingarrangement. Twijfel je of deze datingsite bij jou past of ben je gewoon nieuwsgierig, dan raden wij je aan om een gratis profiel aan te maken voor de datingsite en de website gewoon eens te proberen. Vind je de datingsite toch niet echt bij jou passen, dan kun je je gewoon weer gratis uitschrijven. Past de datingsite wel bij jou, dan blijf je lid en ga je op zoek naar leuke mannen of vrouwen.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

De kosten van de Seekingsarrangement berichten

Je betaalt geen kosten om lid te worden van Seekingarrangement, maar je moet wel geld betalen om in contact te komen met andere leden door hen berichten te sturen. Zo betaal je per bericht 1 credit en betaal je per credit 0,70 euro (bij de aanschaf van een pakket met 200 credits). Koop je een ander pakket, dan kunnen de kosten van een enkele credit weer wat afwijken van deze prijs. Hoe meer credits je koopt, hoe voordeliger je per credit en dus per bericht uit bent.

 

6 Total Score
Seekingarrangement Review

Je kunt je helemaal gratis inschrijven voor Seekingarrangement.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
5.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply