RustigDaten

RustigDaten.nl is een datingsite die speciaal ontwikkeld is voor mensen die op een kalme manier in contact willen komen met leuke singles. Het gaat niet om een standaard datingsite, maar om een datingsites waar je als lid mee kunt doen met speeddates. Overigens wil RustigDaten.nl deze term niet gebruiken, aangezien de datingsite zich richt op mensen die juist rustig willen daten. De term ‘speed’ in ‘speeddaten’ is dan ook overduidelijk doorgestreept als RustigDaten.nl het over deze vorm van daten heeft.

Date je bij RustigDaten.nl, dan kun je een georganiseerde avond bezoeken om andere leden van de datingsite te leren kennen. Dit doe je volgens het idee van speeddating, waarbij je alle singles kort spreekt en aan het einde van de avond beslist wie je nog eens wil spreken of zien.

RustigDaten.nl: langere gesprekken voor een betere kennismaking

De reden dat RustigDaten.nl hun dates niet echt speeddates noemt, heeft te maken met het feit dat de speeddates van RustigDaten.nl langer duren dan standaard speeddates. De meeste bedrijven die speeddates organiseren, geven je de mogelijkheid om drie minuten te praten met iedere single. Bij RustigDaten.nl is dit langer, want hier praat je zes minuten met elkaar. Dit betekent dat je elkaar beter kunt leren kennen, waardoor je gemakkelijker kunt beslissen of je elkaar nog eens wil spreken en/of zien.

Deze datingsite is bedoeld voor mensen tussen de 20 en 65 jaar en bij ieder speeddating evenement van de datingsite zijn er ongeveer 15 tot 25 mensen.

Speeddaten bij RustigDaten.nl: een grote kans op succes

Uit onderzoek is gebleken dat het ontmoeten van vrijgezellen via een speeddate erg succesvol is en een grote slagingskans heeft. Zeker omdat je elkaar bij de speeddates van RustigDaten.nl wat langer spreekt, is de kans op succes hier nog groter. En heb je niemand leren kennen die je echt leuk vond op een speeddating avond van RustigDaten.nl? Dan geef je dit aan bij de datingsite en kun je volgende keer gratis meedoen.

De kosten van RustigDaten.nl

RustigDaten.nl organiseert niet alleen speeddating evenementen, maar biedt je ook de mogelijkheid om jouw ideale partner online te leren kennen. Om iemand online te leren kennen, dien je hem of haar berichtjes te sturen via de datingsite. Voor deze berichtjes betaal je 0,66 euro per bericht en inschrijven bij RustigDaten.nl kost je helemaal niets.

Acties en kortingen

Rustigdaten.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

6 Total Score
RustigDaten Review

RustigDaten.nl organiseert niet alleen speeddating evenementen, maar biedt je ook de mogelijkheid om jouw ideale partner online te leren kennen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply