Piratendating.nl

Ben jij een groot liefhebber van het Nederlandse levenslied en zoek je een partner die dezelfde muzikale voorkeur heeft? Dan is de datingsite Piratendating.nl echt iets voor jou. Alle leden van deze datingsite hebben namelijk dezelfde muzikale voorkeur: het Nederlandstalige (levens)lied.

Piratendating.nl: een korte introductie

Piratendating.nl is een betrouwbare datingsite die zich volledig richt op mensen die dezelfde muzikale voorkeur hebben. Schrijf je je in voor deze datingsite, dan kom je enkel in contact met mensen die een passie hebben voor het Nederlandse (levens)lied. Dit is handig, want dan heb je in ieder geval al één ding met elkaar gemeen. Verder heeft de datingsite uiteraard ook een uitgebreide zoekfunctie, zodat je de singles in het ledenbestand nog een beetje kunt filteren en nog gemakkelijker singles kunt vinden die echt bij jou passen.

De voordelen van Piratendating.nl

Piratendating.nl is een betrouwbare datingsite, die enkele voordelen met zich meebrengt voor de leden van de website. De belangrijkste voordelen van de datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite is uitgebreid. Je kunt een eigen profiel aanmaken met tekst en foto’s, maar je kunt ook de profielen van andere leden bekijken, leden zoeken met de zoekfunctie van de datingsite en berichten sturen.
  • De datingsite richt zich op een specifieke doelgroep, waardoor jij gemakkelijk in contact komt met mensen die dezelfde interesses hebben als jij.
  • De datingsite is betrouwbaar en maakt anoniem daten met een anonieme postbus ook mogelijk.

Ben jij overtuigd van de voordelen van deze datingsite? Gebruik de datingsite dan zelf om een leuke partner te vinden met dezelfde passie voor het Nederlandstalige levenslied.

Piratendating kosten

De actuele prijzen voor VIP-toegang:

  • 1 maand VIP € 24,99 /mnd
  • 2 maanden VIP € 19,99 /mnd
  • 4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Piratendating contact adres

Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen
Nederland

KvK-nummer: 09170750
BTW-identificatienummer: NL817939398B01

Postbus 38218
NL-6503 AE Nijmegen
Nederland

 

7 Total Score
Piratendating Review

Piratenrating richt zich volledig op mensen die dezelfde muzikale voorkeur hebben.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply