Me Tarzan You Jane

Alleen de naam al van datingnetwerk Me Tarzan You Jane is de moeite waard om deze datingsite te bekijken. Op MeTarzanYouJane.be vind je verschillende soorten leden! De een is op zoek naar een vaste relatie voor de lange termijn, terwijl andere leden juist naar een blijvende vriendschap zoeken. Een van de voordelen aan deze datingsite is dat het gebruik ervan volledig gratis. Om de leden van Me Tarzan You Jane te kunnen bekijken zal je eerst een account aan moeten maken.

Een gratis profiel creëren bij Me Tarzan You Jane

Wil je ook een nieuwe partner of leuke vrienden ontmoeten? Maak in dat geval een gratis account aan bij Me Tarzan You Jane! Het aanmaken van een nieuw profiel duurt niet langer dan een paar minuten. Je kunt zelf bepalen welke gegevens je in je profiel vermeldt, al is het aan te raden om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Dit maakt de kans op een match groter, omdat mensen meteen weten wat ze van je kunnen verwachten.

Tip: voeg ook een leuke foto aan je profiel toe! Waarschijnlijk vind je het zelf ook leuk als je direct een foto van iemand kunt zien, voordat je hem of haar een berichtje stuurt.

Het versturen van berichten naar andere leden is gratis. Dit is opvallend, want het merendeel van de datingsites die in de afgelopen jaren opgericht zijn brengen kosten in rekening voor het versturen van berichten. Houd er rekening mee dat je niet alle functies direct kunt gebruiken. Sommige functies zijn pas te gebruiken op het moment dat je vrienden, familie of kennissen hebt uitgenodigd. Dit is een opvallend systeem, die nauwelijks voorkomt in de wereld van online datingsites.

Leuke singels ontmoeten uit België en Nederland

Me Tarzan You Jane is een van oorsprong Belgische website, waardoor je hier veel Belgische singles tegen zal komen. Wanneer je echter in Limburg, Noord-Brabant of Zeeland woont hoeft dit geen probleem te zijn. Je bent immers zo in België voor een eerste date! Opvallend is echter dat er naast veel Belgen ook veel leden uit Zuid-Europese landen actief zijn. Denk aan Spaanse en Portugese singles! Dit kan als een nadeel worden beschouwd, omdat het vaak behoorlijk lastig is om met deze singles te communiceren. Daarbij is het niet eenvoudig om met mensen in Spanje of Portugal te daten.

Wanneer je een Belgische of Nederlandse single man of vrouw een berichtje stuurt is het raadzaam om het contact rustig op te bouwen. Vertel bijvoorbeeld niet direct alles over jezelf, maar wees geïnteresseerd en vertel in het kort waarom je iemand een berichtje hebt gestuurd. Vond je de foto van een single erg mooi? Ben je geïnteresseerd geraakt door details uit iemands profiel? Enzovoorts.

Voor- en nadelen van Me Tarzan You Jane

Er kunnen verschillende redenen zijn om wel of geen account aan te maken op datingsite You Tarzan Me Jane. Het voornaamste voordeel aan deze website is het feit dat de website volledig gratis is. Niet alleen het aanmaken van een profiel is gratis, ook het gebruik van de verschillende functies is dat. Hiermee wijkt Me Tarzan You Jane af van verschillende andere datingsite, waar je voor deze functies moet betalen.

Ook het feit dat deze datingsite over een groot aantal actieve leden beschikt kan als een voordeel worden gezien. Onder deze actieve leden bevindt zich echter een grote groep internationale leden, die veelal actief zijn in Zuid-Europese landen. Dit is een nadeel ten opzichte van verschillende andere Belgische en Nederlandse datingsites.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply