Loveborrel

Vind je het prettiger om je potentiele date persoonlijk te leren kennen, in plaats van via het internet? Dan is Loveborrel het evenement voor jou! Dit leuke Nederlandse single event brengt je op een ongedwongen manier in contact met potentiële dates.

Loveborrel: een korte introductie

Op het evenement van Loveborrel kun je ervan uit gaan dat je hoe dan ook een gezellige avond hebt. Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek, maak je hier kennis met andere singles. Om het contact gemakkelijker te maken en elkaar beter te leren kennen, wordt er een ‘mix and match spel’ gespeeld. De spelregels worden je uitgelegd door de hostess van Loveborrel. Komt er een leuke match voor je naar voren uit dit spel? Dan zijn jullie vrij om contactgegevens uit te wisselen of zelfs direct een afspraakje in te plannen.

En ben je niet meteen de liefde van je leven tegen het lijf gelopen? Geen nood. Voor, tijdens en na Loveborrel voorziet de organisatie je graag van tips en advies om alsnog een succes te maken van jouw liefdesavontuur. Ook als je niet perse meteen vandaag op zoek bent naar een date, maar gewoon in contact wilt komen met andere singles, ben je van harte welkom op de evenementen van Loveborrel.

Het programma van Loveborrel

Eet gerust nog even op je gemak je avondeten op, want de evenementen van Loveborrel starten meestal rond half 8. Direct bij binnenkomst ontvang je alle benodigde informatie voor het ‘mix and match spel’. Dit spel duurt ongeveer twee uur. Ben je daarna wel klaar met borrelen, dan ben je uiteraard vrij om te gaan. Heb je een leuke match overgehouden aan het spel, dan vind je het misschien leuk om nog even te blijven hangen en nader kennis te maken met elkaar. Voor iedereen is er in ieder geval één match, ook als deze niet uit het spel naar voren is gekomen. Loveborrel heeft namelijk alvast een secret match voor jou gemaakt en het e-mailadres van deze persoon ontvang je aan het einde van het evenement.

Lijkt het je wel leuk om een keer naar een evenement van Loveborrel te gaan? Ga dan naar loveborrel.nl voor meer informatie en schrijf je in voor een borrel bij jou in de buurt.

 

6 Total Score
Loveborrel Review

Op het evenement van Loveborrel kun je ervan uit gaan dat je hoe dan ook een gezellige avond hebt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

1 Comment
  1. Reply
    Wim maart 31, 2018 at 3:03 pm

    Leuke concept! Wel wat meer ijsbrekers maar op deze manier was het ook super gezellig. Gr Wim

Leave a reply