Wanneer je een grote interesse hebt in films, games en series is datingsites Geeklove echt iets voor jou! Binnen dit datingnetwerk zijn veel single mannen en vrouwen actief, die door de buitenwacht vaak “nerds” genoemd worden door hun interesse in games. Dit is niet natuurlijk niet terecht, want niet iedere gamer ziet zichzelf als een nerd! Reden genoeg om een kijkje op deze datingsite te nemen. Wie weet wat voor leuke single man of vrouw je hier treft. De datingsite werd in 2016 opgestart, waarmee dit een van de jongste datingsites van dit moment is.

Gratis profiel aanmaken

Het aanmaken van een nieuw profiel is geheel gratis bij Geeklove. Met een gratis profiel heb je de mogelijkheid om naar leuke matches te zoeken binnen het datingnetwerk. Om deze matches ook berichten te kunnen sturen zal je een betaald abonnement af moeten sluiten. Het feit dat je op Geeklove moet betalen voor het versturen van berichten is niet gek, want dit zal je ook op veel andere datingsites moeten. Door een betaling voor het versturen van berichten te vragen proberen organisaties nepprofielen van datingsites af te houden.

Doordat het aanmaken van een nieuw profiel wel gratis is, is het meer dan de moeite waard om eens op deze datingsite rond te kijken. Pas wanneer je een leuke match gevonden denkt te hebben kun je overwegen om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Sluit het lidmaatschap niet voor een te lange periode af, omdat je mogelijk na een paar maanden een leuke match gevonden hebt.

Het eerste contact met een match

Heb je een leuke match gevonden op Geeklove? In dat geval is het tijd om het eerste contact te leggen. Je kunt een profiel heel eenvoudig benaderen voor een eerste kennismaking. Val niet direct met de deur in huis en toon vooral interesse in de persoon die je benadert. Let hierbij op de interesses van een profiel die je benadert. Is iemand geïnteresseerd in games, films of juist meer in series? Zo heb je direct een leuk gespreksonderwerp!

Wanneer jullie elkaar beter hebben leren kennen zou je aan een date buiten de datingsite om kunnen denken.

Voor- en nadelen van Geeklove

Geeklove is een leuke datingsite voor mensen met een interesse in films, series en games. Voor mensen die hier een minder grote interesse in hebben is Geeklove veel minder geschikt! Een voordeel van deze datingsite is dat het aanmaken van een account gratis en heel eenvoudig is. Zo kun je direct op zoek naar leuke matches bij jou in de buurt.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply