Wanneer je op zoek bent naar nieuwe sociale contacten om samen een hobby te onderhouden, dan is Funmatch.nl wellicht de ideale datingsite voor je. Op Funmatch.nl speelt een veilige en betrouwbare omgeving een belangrijke rol! Via deze website is het mogelijk om activiteiten te plaatsen in verschillende categorieën. Ga bijvoorbeeld samen sporten, kies ervoor om samen op vakantie te gaan of ga een avondje uiteten met wat mensen. Door samen activiteiten te organiseren vind je wellicht een ideale match!

Via Funmatch.nl word je gekoppeld aan mensen die bij je in de regio wonen, waardoor het makkelijker wordt om een vervolgafspraak te maken. Om deel te kunnen nemen aan dit datingnetwerk dien je een account aan te maken.

Op het moment van schrijven van deze review is er niks bekend over het aantal actieve leden dat Funmatch.nl heeft.

De betrouwbaarheid van Funmatch.nl

Opvallend aan Funmatch.nl is dat je alle profielen van leden kunt bekijken, zonder dat je eerst een account aan hoeft te maken. Hiermee wordt de privacy van leden niet bepaald bevorderd! Mede doordat je profielen direct kunt bekijken valt op dat een groot aantal leden geen profielfoto heeft. Ook zijn veel profielen niet volledig ingevuld, wat de indruk kan wekken dat er veel nepprofielen op de website actief zijn.

Ook wanneer je zelf contact legt met een dergelijk profiel weet je nooit precies met wie je te maken hebt. Mocht je in contact komen met een niet volledig ingevuld profiel of een profiel zonder profielfoto, dan is het belangrijk om goed te controleren of je met een echt persoon te maken hebt.

Bij het aanmaken van een account ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zien er betrouwbaar uit en zijn overzichtelijk opgesteld. Een nadeel is dat Funmatch.nl niet over een keurmerk beschikt.

Inschrijven bij Funmatch.nl

Hoewel profielen van leden te bekijken zijn zonder dat je een account hebt bij Funmatch.nl, dien je voor het gebruik van functies een account aan te maken. Zo kun je met een account privéberichten sturen, activiteiten plaatsen, op activiteiten reageren en soortgelijke functies gebruiken. Het aanmaken van een profiel is gratis. Bij het aanmaken van een profiel geef je een gebruikersnaam, een e-mailadres, een wachtwoord, je woonplaats en je geboortedatum op.

Per mail krijg je na het aanmaken van je account een activatielink toegestuurd, om je account definitief te activeren. Nadat je het account geactiveerd hebt kun je direct op zoek gaan naar een geschikte match. Als je voor het eerst inlogt krijg je de vraag of je je account direct verder aan wilt vullen. Dit vergroot de kans op een succesvolle match!

Zodra je account volledig is ingevuld kun je aan de slag met het plaatsen van activiteiten, het versturen van berichten en het reageren op activiteiten.

De kosten van Funmatch.nl

Een van de voornaamste pluspunten van Funmatch.nl is de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van alle functies. Er worden hierbij geen kosten in rekening gebracht! Wel worden er bij het gebruik van Funmatch.nl advertenties getoond.

De mobiele app van Funmatch.nl

Tijdens het schrijven van de review over Funmatch.nl was er nog geen mobiele app beschikbaar voor de leden van Funmatch.nl. Doordat de website ook goed te bekijken is op mobiele apparaten, is de noodzaak van een mobiele app niet heel groot.

Acties en kortingen

Funmatch heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Funmatch.nl

Het is mogelijk om je account tijdelijk op inactief te zetten als je bijvoorbeeld een leuke match gevonden hebt. Je gaat hiervoor eerst naar ‘Wijzig profiel’, vervolgens naar ‘Instellingen’ en kiest er tot slot voor om je profielstatus op ‘Onzichtbaar’ te zetten. Andere leden kunnen je profiel nu niet zoeken en ook niet bekijken.

Op diezelfde manier kun je ook je account opzeggen. Klik hiervoor op ‘Account opzeggen’, wat je vindt op dezelfde pagina. Zodra je de opzegging bevestigd hebt worden alle gegevens verwijderd en is je profiel definitief opgezegd.

6 Total Score
Funmatch Review

Een van de voornaamste pluspunten van Funmatch.nl is de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van alle functies.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
5.5
Kosten
5.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply