Datingsite Flunner komt van oorsprong uit België, maar is een datingnetwerk waarop ook veel Nederlandse singles ingeschreven staan. Wanneer je in de buurt van de Belgische grens woont kan het meer dan de moeite waard zijn om hier een account aan te maken. Wie weet wat voor leuke single man of vrouw uit Nederland of België je hier treft! Niet iedereen op deze datingsite is op zoek naar een blijvende relatie. Er zijn ook veel leden die zoeken naar een vriendschappelijk contact. Zo biedt Flunner voor ieder wat wils!

Gratis een profiel aanmaken

Op Flunner dien je eerst een account aan te hebben gemaakt, voordat je op zoek kunt gaan naar de man of vrouw van je dromen. Het aanmaken van een account is op Flunner gratis, evenals het zoeken naar andere leden en het versturen van berichten. Hiermee wijkt Flunner af van veel andere datingsites, waarop je moet betalen voor het versturen van berichten, het bekijken van profielen, enzovoorts. Je doet er verstandig aan om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen, om de kans op het vinden van een leuke match zo groot mogelijk te maken. Des te meer informatie je vermeldt, des te beter is het beeld wat andere leden van je hebben! Zij zullen je hierdoor sneller een berichtje sturen. Je bepaalt bij Flunner helemaal zelf welke gegevens je in je profiel zet.

Het eerste contact met leuke matches

Maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctie op deze datingsite om leuke matches bij jou in de buurt te vinden. Door het grote aantal Belgische leden is het raadzaam om niet alleen in je eigen omgeving te zoeken, maar ook over de grens te kijken. Doordat Flunner een gratis datingsite is, kun je matches direct een eerste berichtje sturen. Val met je eerste bericht niet direct met de deur in huis, maar bouw het contact rustig op. Wanneer je direct veel over jezelf vertelt kan dit een match afschrikken.

Het feit dat Flunner volledig gratis is, is uniek! In België was Flunner de eerste gratis datingsite waarop je in contact kon komen met single mannen en vrouwen bij jou uit de buurt.

Let goed op nepprofielen

Een nadeel aan het feit dat Flunner een gratis datingsite is, is het feit dat dit nepprofielen aantrekt. Deze nepprofielen worden door kwaadwillende personen aangemaakt, die uit zijn op je geld. Zij proberen je met verhalen over zieke familieleden over te halen om geld over te maken. Ze geven bijvoorbeeld aan dat ze zelf geen geld hebben om zieke familieleden te bezoeken. Trap hier nooit in en maak geen geld over naar leden die je nooit buiten de datingsite om gezien hebt. Hoe leuk iemand ook lijkt, het geld zal je nooit meer terugzien. Net als de match zelf overigens!

Voor- en nadelen van Flunner

Flunner heeft verschillende interessante voordelen, wat het meer dan de moeite waard maakt om het aanmaken van een profiel te overwegen. Denk aan het feit dat Flunner een gratis datingsite is. Dit is uniek tegenwoordig! Daarbij beschikt Flunner over een groot aantal actieve leden uit Nederland en België, wat de kans op een succesvolle match vergroot.

Een nadeel aan Flunner is de aanwezigheid van nepprofielen op deze datingsite. De nepprofielen kunnen je op slinkse wijze geld afhandig maken als je niet goed oplet. Daarbij is het datingnetwerk iets minder aantrekkelijk voor mensen die uit het noorden van Nederland komen, door het grote aantal Belgische leden op Flunner.

 

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply