Flashdate

Flashdate.be is geen standaard datingsite, maar betreft een bedrijf dat speeddating evenementen organiseert. Doe je mee met een speeddating evenement van Flashdate.be, dan kun je verschillende leuke singles ontmoeten door kort met elkaar te praten. Is er een klik van beide kanten, dan geeft Flashdate.be jullie contactgegevens aan elkaar en kun je elkaar buiten de speeddating evenementen van Flashdate.be leren kennen.

Op de kalender van Flashdate.be kun je zien welke evenementen er de komende tijd georganiseerd worden en of er nog plek is bij een specifiek evenement op de kalender. Wel is het belangrijk om te weten dat Flashdate.be geheel in het Frans is en dat de mensen die naar de speeddating evenementen van de datingsite komen, ook enkel Frans praten. Voor sommige mensen is dit geen probleem, maar als je geen Frans spreekt kun je beter op zoek gaan naar een andere aanbieder van speeddating events.

Online inschrijven en reserveren bij Flashdate.be

Om mee te doen met een speeddating event van Flashdate.be, schrijf je je eerst online in voor deze datingsite. Heb je dit gedaan, dan kun je je inschrijven voor een evenement nar keuze. Je betaalt ook meteen online, wat betekent dat je bij aankomst van het evenement alleen nog je naam hoeft te zeggen en meteen door mag lopen.

Wil je een vriend, vriendin, collega of familielid een keer verrassen met een gratis speeddating event? Dan kun je hem of haar een cadeaubon van Flashdate.be geven. Met deze cadeaubon kan hij of zij gratis meedoen met een speeddating event van de datingsite, om hier in contact te komen met allerlei leuke singles en misschien zelfs zijn of haar ideale partner.

De kosten van een Flashdate.be abonnement

Een avond speeddaten kost je 36 euro bij Flashdate en hier krijg je twee gratis consumpties bij. Je schrijf je gratis in en betaalt pas als je een speeddate event reserveert voor jezelf.

Acties en kortingen

Flashdate.be heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

6 Total Score
Flashdate Review

Om mee te doen met een speeddating event van Flashdate.be, schrijf je je eerst online in voor deze datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
7
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply