Ben je zelf boer(in) of ben je op zoek naar een leuke single met een eigen boerderij? Dan kun je je inschrijven op Farmers4Love. Deze datingsite richt zich volledig op boeren en singles die graag met boeren willen daten, net zoals bij Boer Zoekt Vrouw. Het is een laagdrempelige en kleine datingsite, waar je als boer of boerliefhebber grote kans hebt om de ideale partner te vinden.

Farmers4Love: helemaal in het boerenthema

Farmers4Love is een sfeervolle datingsite. De datingsite heeft geen standaard design en standaard functies, maar is helemaal afgestemd op het boerenthema. Zo stuur je een leuk profiel op de datingsite geen hartje of bloemetje, maar stuur je hem of haar een glas melk om je interesse te tonen. Schrijf je een leuk bericht bij dit virtuele glas melk, dan heb je nog meer kans op een leuk contact. Wil je iemand een virtueel bosje bloemen sturen, dan moet je hier een paar aardappels voor inleveren. Deze aardappels worden weer verkocht door Farmers4Love.

Speciaal voor verlegen boeren

Boeren staan er niet alleen om bekend lekker nuchter te zijn, maar zijn vaak ook een beetje verlegen. Contact leggen met leuke dames is moeilijk, maar online gaat dit toch net iets gemakkelijker. Op Farmers4Love stikt het dan ook van de nuchtere en verlegen boeren, die stuk voor stuk op zoek zijn naar een leuke partner voor een serieuze relatie. Misschien is het contact in het begin wat lastig, maar uiteindelijk kunnen hier echt mooie dingen uit voortkomen.

Ben je zelf een verlegen boer? Dan schrijf je je in op Farmers4Love om toch net wat gemakkelijker met leuke vrouwen in contact te komen, namelijk vanuit je luie stoel achter je vertrouwde beeldscherm.

De plus- en minpunten van Farmers4Love

Datingsite Farmers4Love heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep. Hier vind je enkel boeren, boerinnen en mensen die graag met een boer(in) willen daten.
  • De datingsite heeft een duidelijk en leuk thema. Dit thema maakt de datingsite erg sfeervol.
  • De datingsite is niet alleen betaalbaar, maar heeft ook meerdere abonnementen. Dit betekent dat je uit meerdere lidmaatschappen kunt kiezen als je betaald lid wil worden van de datingsite.

De minpunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • Veel leden van de datingsite zijn een beetje verlegen. Dit kan het contact wat lastiger maken.
  • De datingsite ziet er wat rommelig uit.

De kosten van Farmers4Love

Je kunt je gratis inschrijven op Farmers4Love, maar met een gratis profiel kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken. Hier heb je een betaald lidmaatschap voor nodig. De datingsite heeft een abonnement van een maand, maar ook van een half jaar of een jaar. Besluit je een jaar lang lid te worden van de datingsite, dan ben je maandelijks het goedkoopst uit. In dit geval betaal je namelijk slechts 6,99 euro per maand voor jouw lidmaatschap bij de datingsite. Voor het maandelijkse abonnement betaal je 15 euro per maand, voor het abonnement van drie maanden betaal je 11,65 euro per maand en voor het abonnement van een half jaar betaal je 8,99 euro per maand.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply