Buitenlandsevrouwendaten

Buitenlandsevrouwendaten.nl is een hele specifieke datingsite. Deze website richt zich namelijk ten eerste op Nederlandse mannen die buitenlandse vrouwen willen daten. Nederlandse vrouwen die buitenlandse mannen willen daten, kunnen deze datingsite niet gebruiken. Daarnaast richt de datingsite zich specifiek op seksuele contacten. Met de datingsite vind je dus geen serieuze contacten, maar casual contacten met buitenlandse dames. Een vreemde combinatie, want welke Nederlandse man gaat er nu specifiek op zoek naar een buitenlandse vrouw voor seks? Het zullen er niet veel zijn, maar voor de enkeling is er de datingsite Buitenlandsevrouwendaten.nl.

Casual dating bij Buitenlandsevrouwendaten.nl

De datingsite Buitenlandsevrouwendaten.nl is een casual datingsite. Deze website richt zich uitsluitend op mensen die seksuele contacten op willen doen via het internet. Ben je op zoek naar een leuke partner voor een serieuze relatie? Dan kun je deze website beter links laten liggen, want hier vind je geen serieus relatiepotentieel.

Het is belangrijk om te weten dat deze datingsite met fictieve profielen werkt. Dit zijn profielen van mensen die niet echt bestaan. Chat je met een fictief profiel, dan zit je dus eigenlijk met iemand anders te chatten. Dit is al een minpunt, maar daar komt nog bij dat je voor het chatten met fake profielen ook nog geld moet betalen. Je betaalt dus geld om met iemand te chatten die zich heel anders voordoet dan zij is. Dit is zeker een minpunt van de datingsite Buitenlandsevrouwendaten.nl, die eerlijk aangeeft in de Algemene Voorwaarden dat de datingsite zelf fake profielen inzet.

De plus- en minpunten van Buitenlandsevrouwendaten.nl

De datingsite Buitenlandsevrouwendaten.nl heeft enkele pluspunten. Het gaat om de volgende zaken:

  • Je kunt je gemakkelijk en snel inschrijven op de website.
  • De website richt zich duidelijk op casual dating. Dit is prettig voor mensen die uitsluitend seksuele contacten op willen doen en niet serieus willen daten.

Toch heeft de datingsite ook enkele minpunten, namelijk:

  • De doelgroep van de website is wat vaag. Het gaat namelijk om mensen die seksuele contacten willen met buitenlandse dames.
  • De datingsite zet zelf fake profielen in, volgens de datingsite zelf voor ‘entertainment’. Voor de entertainment van fake profielen betaal je als lid echter wel veel geld voor.
  • Je kunt de website niet gratis gebruiken. Hoeveel geld je precies moet betalen voor de credits van de website, is niet bekend.

De kosten van Buitenlandsevrouwendaten.nl

Je kunt je gratis inschrijven op Buitenlandsevrouwendaten.nl, maar je hebt wel credits nodig om berichten te versturen. Hoe duur deze credits precies zijn, is niet duidelijk. Dit staat niet duidelijk vermeld op de website.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply