Durf Jij Met Mij

Durf Jij Met Mij is een unieke datingsite, die zich op een hele specifieke doelgroep richt. De datingsite is namelijk opgericht door Parnassia, een organisatie die zich inzet voor psychiatrische patiënten in en buiten instellingen. De datingsite richt zich dan ook op deze doelgroep, ofwel psychiatrische patiënten in en buiten instellingen. Overigens runt Parnassia de datingsite nu niet meer alleen, maar hebben zich door de jaren heen diverse andere instellingen bij Durf Jij Met Mij aangesloten. Het gaat onder andere om Dijk en Duin, GGZ Vincent van Gogh, GGZ Delfland en Stichting Anton Constandse.

De doelgroep van Durf Jij Met Mij

De datingsite Durf Jij Met Mij richt zich op mensen die in psychiatrische instellingen zitten, maar ook op patiënten die de instelling net hebben verlaten en hun leven weer op willen pakken. Over het algemeen vindt de doelgroep van de datingsite het lastig om in contact te komen met andere mensen. Door Durf Jij Met Mij wordt het gemakkelijker om in contact te komen met andere mensen en ontmoeten de patiënten bovendien lotgenoten, die in dezelfde situatie zitten als zij.

Let op: alleen de psychiatrische bewoners en patiënten van Parnassia en aangesloten organisaties kunnen zich aanmelden op de datingsite. Dit betekent dat de datingsite een vrij selecte doelgroep heeft.

Vriendschap of liefde

Durf Jij Met Mij is een datingsite, maar je kunt deze website ook gebruiken om nieuwe vriendschappen te sluiten. Ben je (nog) niet klaar voor een partner, maar wil je wel leuke mensen leren kennen? Dan kun je je ook inschrijven voor deze datingsite. Je kunt de website namelijk ook gebruiken om vriendschappen op te doen met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij.

De plus- en minpunten van Durf Jij Met Mij

De datingsite Durf Jij Met Mij heeft enkele voordelen, maar kent ook enkele kleine nadelen. De belangrijkste pluspunten van de datingsite, zijn de volgende:

 • De datingsite richt zich op een specifieke doelgroep.
 • De datingsite is volledig gratis.
 • De datingsite richt zich op mensen die een partner zoeken, maar ook op mensen die nieuwe vriendschappen willen sluiten.

 

De minpunten van de datingsite, zijn als volgt:

 • Je kunt alleen lid worden van de datingsite als je patiënt bent bij Parnassia of een andere organisatie die bij de datingsite aangesloten is.
 • Niet alle leden van de datingsite hebben dezelfde doelen. Sommigen zoeken de liefde, terwijl anderen alleen op zoek zijn naar nieuwe vrienden. Dit kan wat verwarrend zijn.

De kosten van Durf Jij Met Mij

Durf Jij Met Mij is helemaal gratis te gebruiken. Dit betekent dat je je gratis kunt inschrijven op deze datingsite, maar dat de datingsite ook helemaal gratis blijft als je eenmaal lid bent. Je hebt dus geen beperkingen als je gratis lid bent, zoals bij veel andere datingsites wel het geval is.

 

6 Total Score

2 Comments
 1. Reply
  Imran karim augustus 3, 2022 at 6:22 pm

  Ik heb slechte evervring name met vrouwen gevolig zijn werd ze misbruikt werd namen vriendschap en relatie ik heb ook meegemaakt een van deelnemers die zoekt naar sex contacten namens liefde en vriendschap. Vrouwen zijn meer zoek naar sex contact daarna terugslag. Teruma
  Ik vind niet goede iede of platform zo menier lid van site werd zich seksueel misbruikt. En laten zie, zelf meer misbruiken om te herhalen van hun trauma. Ik een de slachtoffer van die site

 2. Reply
  Frieda Reiche juni 19, 2022 at 11:27 am

  Je kan een profielschets van jezelf invullen en op de chat maar verder is er helemaal niks. Te beperkte mogelijkheden vind ik

Leave a reply