Heb je een lichamelijke of verstandelijke handicap, dan kan het extra lastig zijn om een leuke partner te vinden. Wat jouw zoektocht naar de liefde mogelijk wat gemakkelijker kan maken, is een datingsite die zich specifiek op mensen met handicaps richt. Schrijf je je in op de datingsite Dottie, dan kom je alleen in contact met mensen die een bepaalde aandoening of handicap hebben. Dottie is een van oorsprong Belgische datingsite, maar tegenwoordig richt deze website zich op alle singles in de Benelux. Zo heeft de datingsite bijvoorbeeld ook een Nederlandse extensie, voor Nederlandse singles.

De leden van Dottie

De leden van Dottie hebben allemaal een lichamelijke beperking, een verstandelijke beperking en/of een (chronische) aandoening. Door hun beperking(en), vinden zij het lastiger om een leuke partner te vinden of zelfs contact te leggen met andere mensen in het algemeen. Omdat er op de datingsite enkel mensen actief zijn die met dezelfde problemen kampen, gaat het leggen van contact veel gemakkelijker. En omdat de datingsite meer dan 5000 actieve leden heeft, is de kans zeker aanwezig dat je hier een leuke partner vindt.

Dottie: respect op nummer één

Iedereen wil gerespecteerd worden, ook bij het zoeken naar een partner. Dottie begrijpt dit maar al te goed en heeft respect hoog in het vaandel staan. De datingsite is zelf niet alleen respectvol naar zijn leden, maar vindt het ook heel belangrijk dat leden onderling respectvol met elkaar omgaan. Gebeurt dit niet, dan is de datingsite zeker bereid om in te grijpen. Word je lid van deze datingsite, dan hoef je je dus geen zorgen te maken dat je respectloos behandeld wordt. Dit maakt de online dating ervaring van deze datingsite over het algemeen erg positief.

De plus- en minpunten van Dottie

Schrijf je je in op Dottie, dan profiteer je van enkele voordelen. Deze datingsite heeft namelijk meerdere pluspunten:

  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep. Schrijf je je in op deze website, dan weet je zeker dat je met mensen in contact komen die in een vergelijkbare situatie zitten als jij en mogelijk vergelijkbare (contact gerelateerde) problemen hebben.
  • De datingsite is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
  • De datingsite is betrouwbaar en veilig.
  • De datingsite is volledig gratis te gebruiken.
  • De datingsite organiseert ook evenementen, waar je de leden van de website face-to-face kunt ontmoeten. Je kunt zelf ook een evenement organiseren en dit event voorstellen aan de andere leden van de datingsite.

Toch heeft de datingsite ook enkele minpunten. Het gaat om de volgende zaken:

  • De datingsite heeft nog niet zo veel Nederlandse leden. Het is namelijk van oorsprong een Belgische website.
  • De datingsite heeft een wat verouderd design.

De kosten van Dottie

Dottie is geheel gratis te gebruiken. Je hoeft niet te betalen om lid te worden van de datingsite en je hoeft ook niet te betalen om alle functies van de website te kunnen gebruiken.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply