Dokter Date

Qua werking wijkt Dokter Date af van veel andere online datingsites. Bij het merendeel van deze datingsites maak je een profiel aan, waarmee je vervolgens in het ledenbestand van de datingsite kunt zoeken. Je kunt dit net zolang doen, tot het moment dat je een leuke match gevonden denkt te hebben! Bij Dokter Date kiest men voor een andere werkwijze. Op deze website krijg je op basis van je profiel namelijk drie single vrouwen voorgeschoteld, die je vervolgens beter kunt leren kennen. Zoals je wellicht al vermoedde richt Dokter Date zich op deze manier specifiek op single mannen, die op zoek zijn naar een vaste partner voor de toekomst. Het is niet mogelijk om zelf naar matches te zoeken.

Een profiel aanmaken op Dokter Date

Om deel te kunnen nemen aan het programma van Dokter Date zal je eerst een account aan moeten maken. Op basis van je account heb je verschillende gesprekken met een persoonlijke begeleider, die je helpt bij het vinden van een leuke partner. Dit contact kan 1-op-1 op locatie, via Skype of aan de hand van een telefonisch gesprek. Niet alleen helpt je begeleider bij het vinden van een match, ook geeft je begeleider tips om de kans op een succesvolle match te vergroten. Alles is gericht op het verkrijgen van een vaste relatie, waar je over een paar maanden nog steeds positief over bent.

Een nadeel aan deze manier van daten is dat er hoge kosten aan de persoonlijke begeleiding verbonden zitten. Vooraf dien je €2750,- te betalen voor het complete pakket. Dit is logischerwijs veel duurder dan het versturen van berichten op een datingsite met een creditsysteem of het afnemen van een abonnement.

Regelmatig in de media te vinden

Een van de redenen dat veel mannen voor de hulp van Dokter Date kiezen is het feit dat deze datingsite regelmatig in de media verschenen is. De verschillende mediaoptredens van de beheerders van deze datingsite kun je op de website van Dokter Date nog eens terugkijken. In deze video’s en interviews wordt uitgelegd op welke manier Dokter Date singles helpt en om welke reden deze manier van daten zo populair is onder een grote groep mannen.

Een van de voornaamste voordelen van deze datingsite is natuurlijk de persoonlijke begeleiding. Door de gesprekken die je met deze begeleider voert zal het steeds makkelijker worden om een leuke match te vinden, die perfect bij je past. Op een normale datingsite is dit proces veel ingewikkelder, omdat je vaak vooraf niet weet hoe iemand buiten een datingsite om is. Het komt geregeld voor dat iemand op een datingsite heel leuk lijkt, maar tijdens een eerste date toch tegenvalt. Door gebruik te maken van de service van Dokter Date maak je de kans op dergelijke situaties kleiner.

Voor- en nadelen van Dokter Date

Dokter Date biedt echter meer voordelen dan de persoonlijke begeleiding alleen. Ook het feit dat de kans op een succesvolle match zo groot is, maakt dat veel mensen voor Dokter Date kiezen in plaats van voor reguliere datingsites. Een nadeel is echter dat de kosten voor het gebruik van deze datingdienst relatief hoog zijn. Zeker in vergelijking met een datingsite die abonnementen aanbiedt om andere leden berichten te kunnen sturen. Dit kan mensen afschrikken, omdat er geen garanties worden gegeven op een succesvolle match.

Ook het feit dat de datingsite zich specifiek op mannen richt is enigszins opmerkelijk. Het wordt niet direct duidelijk waar de single vrouwen vandaan komen op deze datingsite.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply