DoggyDating

Heb jij een hond waar je helemaal gek op bent en vind je het leuk als jouw toekomstige partner ook een hond heeft? Dan schrijf je je in op de datingsite DoggyDating. De naam van de datingsite klinkt misschien een beetje gek, maar in feite is het een hele nette datingsite die zich simpelweg op hondenliefhebbers en hondenbezitters richt. Meer over deze datingsite, lees je op deze pagina.

DoggyDating: samen de honden uitlaten

De mensen die lid worden van de datingsite DoggyDating, hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben een hond. Word je lid van de datingsite, dan kun je zelfs zien welke leden van DoggyDating bij jou in de buurt met de hond aan het wandelen zijn. Heb je zin in een date met jullie trouwe viervoeters? Dan neem je zelf ook je hond mee en loop je gewoon dezelfde route. Omdat dit een vrij ‘casual’ manier is om te daten, vinden veel mensen dit prettig.

Online dating met een app

DoggyDating heeft niet alleen een website, maar ook een applicatie. Deze app kun je op je telefoon installeren, maar ook op je tablet. Wij raden je zeker aan de app van DoggyDating op je telefoon te zetten, want met deze app kun je namelijk zien welke leden bij jou in de buurt zijn met hun hond. Ook kun je de app gebruiken om andere leden berichten te sturen, bijvoorbeeld om een ‘wandel-date’ in te plannen. De app heeft zelfs een overzicht met losloopgebieden, zodat je precies weet waar je met jouw trouwe viervoeter heen moet gaan om je hond lekker los te laten rennen. En heb je een beetje geluk, dan kom je hier een leuke single van DoggyDating tegen. Zo kunnen de honden lekker rondrennen, terwijl jullie elkaar wat beter leren kennen.

Tot slot vind je in de app ook een agenda met diverse leuke activiteiten. Je kunt natuurlijk helemaal zelf kiezen of je met deze activiteiten mee wil doen. Er zijn bijvoorbeeld hondenfestivals, maar ook workshops, hondententoonstellingen en verenigingsdagen. Vind je het leuk om andere hondenliefhebbers (en mogelijk jouw ideale partner!) face-to-face te ontmoeten, dan ga je gewoon een keer naar een event van de datingsite.

De plus- en minpunten van DoggyDating

De datingsite DoggyDating kent enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep. Ontmoet je jouw partner binnen deze online community, dan weet je zeker dat hij of zij in ieder geval van honden houdt.
  • De datingsite heeft een gebruiksvriendelijke app met veel handige functies, zoals de kaart met losloopgebieden.
  • De datingsite organiseert ook evenementen, waar je als lid naartoe kunt gaan als je wil.

De minpunten van de datingsite, zijn als volgt:

  • De datingsite laat andere leden zien waar jij bent met je hond. Dit is misschien niet altijd leuk, aangezien je niet altijd zin hebt in gezelschap.
  • Niet alle leden van de datingsite gebruiken de website ook echt om te daten. Velen van hen vinden het gewoon leuk om andere hondenliefhebbers te ontmoeten, niet per se voor een date.

De kosten van DoggyDating

Je kunt je gratis inschrijven op de website van DoggyDating en ook de app van de datingsite is helemaal gratis te gebruiken. Omdat je de app ook gratis kunt downloaden, zijn er verder geen kosten verbonden aan het online daten op deze datingsite voor hondenliefhebbers.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply