De naam van datingsite Deli Date doet mogelijk al vermoeden wat het idee achter dit datingnetwerk is. Op Deli Date kun je met matches in contact komen om samen uiteten te gaan! Tijdens het etentje kun je elkaar beter leren kennen en wellicht een basis leggen voor een vaste relatie op de langere termijn. Het aanmaken van een profiel is op Deli Date heel eenvoudig. Nadat je een profielnaam en wachtwoord gekozen hebt kun je direct aan de slag gaan om een leuke match bij jou in de buurt te vinden.

Het is aan te raden om na het aanmaken van een profiel direct voldoende informatie aan je profiel toe te voegen. Denk niet alleen aan een leuke profielfoto, maar ook aan informatie over je favoriete hobby’s, je passies, enzovoorts. Zo krijgen andere leden direct een goed beeld van je!

Weinig informatie over Deli Date

Een nadeel van Deli Date is dat er erg weinig informatie gegeven wordt over de manier waarop deze website werkt. Zo weet je bijvoorbeeld niet of er kosten in rekening worden gebracht, hoe hoog die kosten zijn, enzovoorts. Vaak rekenen datingsites een bepaald bedrag voor het versturen en ontvangen van berichten van en aan andere leden. Dit kan in de vorm van een creditsysteem of een systeem met abonnementen. Er is niet duidelijk hoe dit bij Deli Date geregeld is. Wel is duidelijk dat het aanmaken van een nieuw profiel gratis is, wat weinig risico’s met zich meebrengt.

Ook wordt er weinig informatie gegeven over de leden die hier actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan het percentage mannen en vrouwen, de gemiddelde leeftijd van leden, het aantal nepprofielen, enzovoorts. Nepprofielen worden een steeds groter probleem voor datingsites, waardoor het fijn is om vooraf op de hoogte te zijn van de aanwezigheid van nepprofielen.

Mogelijkheid tot het reserveren van diners

Volgens Deli Date is het mogelijk om via het datingwerk een diner te reserveren voor jou en de match die je via het datingnetwerk hebt leren kennen. Met zo’n diner is het heel eenvoudig om meer te weten te komen over andere leden! Wie weet wat voor leuke match je gevonden hebt via de datingsite. Het is echter niet duidelijk waar het diner plaatsvindt en hoe dit precies in z’n werk gaat. Het lijkt erop dat je deze informatie pas krijgt op het moment dat je het diner ook daadwerkelijk wilt gaan reserveren. Dit kan als een nadeel worden ervaren, omdat veel mensen vooraf willen weten wat ze van een dergelijk diner mogen verwachten.

Gelukkig beschikt de datingsite wel over een contactformulier, waarmee je in contact kunt komen met de mensen achter deze datingsite.

Voor- en nadelen van Deli Date

Kortom, Deli Date is een datingsite die verschillende voor- en nadelen biedt. Deli Date is in eerste instantie gratis te gebruiken en ook het aanmaken van een nieuw profiel is heel eenvoudig. Je kunt vervolgens heel eenvoudig chatten en privéberichten versturen om mensen beter te leren kennen. Wanneer je ook een diner wilt reserveren voor jou en je match is niet direct duidelijk hoe dit in z’n werk gaat. Dit kan als een nadeel worden gezien van deze datingsite.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply