Countylifedating

Countylifedating.nl is een datingsite voor mensen die graag buiten bezig zijn. Op deze website kun je op zoek gaan naar een vaste relatie, maar ook naar gezelschap! Praat samen met anderen over je ervaringen, specifieke onderwerpen, enzovoorts. Het aanmaken van een nieuw profiel op Countrylifedating.nl is geheel gratis.

Op het moment van schrijven van deze review is er niets bekend over het aantal actieve leden wat op deze datingsite actief is.

De betrouwbaarheid van Countrylifedating.nl

Opvallend is dat er op deze datingsite niet gezegd wordt over de manier waarop persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Tijdens het aanmaken van een nieuw account of tijdens het chatten met andere leden geef je namelijk bepaalde informatie vrij, die door de website wordt opgeslagen.

Ook beschikt de website niet over een keurmerk als het Veilig Daten-keurmerk, wat de website wellicht een ietwat minder betrouwbaardere indruk geeft dan andere datingsites.

Keurmerken zijn vaak een teken van een goed privacybeleid, wat de datingsite betrouwbaarder maakt. Zeker in het begin is het sterk aan te raden om zo min mogelijk vertrouwelijke gegevens op te geven. Geef al helemaal geen persoonlijke gegevens aan leden die je nauwelijks kent.

Inschrijven bij Countrylifedating.nl

Om gebruik te kunnen maken van de functies die Countrylifedating.nl biedt is het aanmaken van een account noodzakelijk. Op de homepage van deze datingsite vind je een handige instructie over het aanmaken van een nieuw account. Hierbij dien je een gebruikersnaam, een e-mailadres en je leeftijd op te geven. Het is belangrijk dat je een geldig e-mailadres opgeeft, omdat Countrylifedating.nl je per mail een wachtwoord toestuurt.

Wanneer je voor het eerst inlogt krijg je verschillende vragen, waarmee je je profiel in kunt vullen. Dit gaat zowel over persoonlijke dingen, als over het type relatie wat je zoekt. Na het beantwoorden van deze vragen wordt je account actief en kun je direct op zoek gaan naar een passende match. Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om te wachten tot iemand jou benadert.

De kosten van Countrylifedating.nl

Countrylifedating.nl biedt je standaard de mogelijkheid om gratis een account aan te maken. Met een gratis profiel is het mogelijk om onbeperkt te zoeken naar andere leden, knipoogjes te versturen en oproepen te plaatsen om een match te vinden. Het versturen van berichten is echter alleen mogelijk met een betaald lidmaatschap.

Er zijn vier verschillende soorten betaalde lidmaatschappen bij Countrylifedating.nl:

  • 1 maand voor 13,95 euro.
  • 3 maanden voor 29,85 euro (9,95 euro/maand).
  • 6 maanden voor 47,70 euro (7,95 euro/maand).
  • 12 maanden voor 71,40 euro (5,95 euro/maand).

Er worden verschillende betaalopties aangeboden. Zo kun je een lidmaatschap betalen met iDeal, Paypal en een creditcard. Betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

Opvallend is dat Countrylifedating.nl je de mogelijkheid biedt om zeven dagen lang gratis gebruik te maken van alle functies als je direct na je aanmelding kiest voor ‘Uitschrijven’. Meer informatie over deze actief vind je onder het kopje ‘Uitschrijven’. Zo probeert men je te overtuigen om actief te blijven op de datingsite.

De mobiele app van Countrylifedating.nl

Op het moment dat deze review geschreven is, was er nog geen mobiele app beschikbaar voor leden van Countrylifedating.nl. Het is echter wel mogelijk om de website via je mobiele telefoon of een tablet te bezoeken.

Acties en kortingen

Countrylifedating heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Countrylifedating.nl

Als het je gelukt is om een passende match te vinden of als je om andere redenen niet langer gebruik wenst te maken van Countrylifedating.nl, dan kun je je account verwijderen. Log hiervoor eerst in en ga vervolgens naar ‘Instellingen’, klik op ‘Lidmaatschap gegevens’ en tot slot op ‘Verwijder mijn gegevens, beëindiging lidmaatschap’.

Naast de mogelijkheid om je account volledig te verwijderen kun je er ook voor kiezen om je account tijdelijk op inactief te zetten’ Op dat moment ben je niet langer zichtbaar voor andere leden, maar kun je het account op een later moment eenvoudig weer activeren.

Let op: als je nog een betaald lidmaatschap hebt krijg je geen vergoeding voor de openstaande maanden.

6 Total Score
Countrylifedating Review

Met een gratis profiel is het mogelijk om onbeperkt te zoeken naar andere leden, knipoogjes te versturen en oproepen te plaatsen om een match te vinden.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply