Ben je een echt buitenmens en wil je graag iemand daten die net zo van de frisse buitenlucht houdt als jij? Dan kun je je inschrijven op CountrySideDating. Dit relatiebemiddelingsbureau richt zich specifiek op echte buitenmensen, ofwel mensen die het liefst lekker in de buitenlucht zijn. En omdat het om een relatiebemiddelingsbureau gaat, helpt de website je ook nog eens met het vinden van jouw ideale partner.

Relatiebemiddeling van CountrySideDating

CountrySideDating is geen gewone datingsite. Op een standaard datingsite maak je namelijk zelf een profiel aan, om vervolgens zelf op zoek te gaan naar leuke singles op de datingsite. Bij dit relatiebemiddelingsbureau maak je wel zelf een profiel aan, maar hoef je vervolgens niet zelf op zoek naar leuke singles. De website koppelt je namelijk aan mensen die bij jou passen.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen koppelen, wordt wel van je verwacht dat je naar het kantoor van CountrySideDating komt voor een intakegesprek. Dit kost je misschien wat tijd, maar het is zeker de moeite waard om het intakegesprek van het relatiebureau te doen. Door met de medewerkers van het bureau in gesprek te gaan over jouw persoonlijkheid, wensen, behoeften en verwachtingen, is de kans op een goede match namelijk veel groter.

Daten met een contactadvertentie

Ben je bij CountrySideDating geweest voor een intakegesprek, dan wordt er op basis van dit gesprek voor jou een contactadvertentie gemaakt. In deze contactadvertentie staat niet hoe oud je bent en wat voor werk je doet, maar wordt meer de nadruk gelegd op jouw leefstijl. Door aan te geven in de advertentie hoe jij in het leven staat, wat je graag doet in je vrije tijd en wat voor partner je zoekt, is de kans groter dat je een partner vindt die echt bij jou past. Ga je akkoord met jouw contactadvertentie, dan wordt deze op de website van CountrySideDating geplaatst.

Het is goed om te weten dat CountrySideDating een bepaalde garantie biedt. Schrijf je je in bij dit relatiebemiddelingsbureau (en betaal je hier de nodige lidmaatschapskosten voor), dan heb je namelijk de garantie op vijf dates. Je weet natuurlijk niet of deze dates een succes zijn, maar het is in ieder geval goed om te weten dat je in ieder geval vijf singles kunt ontmoeten met de hulp van dit bureau.

De plus- en minpunten van CountrySideDating

Relatiebemiddelingsbureau CountrySideDating heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste voordelen van het bureau, zijn de volgende:

  • Het bureau heeft een duidelijke doelgroep, namelijk echte buitenmensen.
  • Het bureau helpt je actief met het zoeken van je ideale partner.
  • Het bureau heeft alleen serieuze leden.

De minpunten van het relatiebureau, zijn de volgende:

  • Het bureau hanteert vrij hoge kosten. Dit is niet zo vreemd, aangezien relatiebemiddeling wat duurder is dan gewoon online daten. Wel is het iets om rekening mee te houden.
  • Je moet op intakegesprek komen bij het bureau. Zonder intakegesprek krijg je geen contactadvertentie en kun je geen singles leren kennen via het bureau.

De kosten van CountrySideDating

Relatiebemiddelingsbureaus hanteren altijd hogere kosten dan gewone datingsites en dit is niet zo vreemd, want je wordt wel actief geholpen om een leuke partner te vinden. Wel is het iets om rekening mee te houden. De tarieven van het bureau starten vanaf 55 euro per maand. Voor het intakegesprek van het bureau betaal je 70 euro, exclusief reiskosten als een medewerker van het relatiebureau bij jou thuis moet komen voor het intakegesprek.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply