Couchsurfing

Ga je op reis, maar heb je niet zo veel geld om dure overnachtingen te boeken? Dan is de website Couchsurfing zeker iets voor jou. Deze website helpt je namelijk een goedkoop of zelfs gratis logeeradres te vinden in de stad waar jij naartoe gaat. Het is dus geen datingsite, maar een website die zich op reizigers met een budget richt.

Couchsurfing: een korte introductie

Veel reizigers reizen de wereld rond met een klein budget. Om zo lang mogelijk met dit kleine budget te kunnen reizen, proberen ze zo min mogelijk geld uit te geven. De website Couchsurfing kan je hierbij helpen. Dit online platform helpt je namelijk een goedkoop logeeradres te zoeken in een specifieke stad, zodat je zo min mogelijk of zelfs helemaal geen geld hoeft uit te geven aan jouw accommodatie(s).

Aanmelden op Couchsurfing

Je kunt je aanmelden voor het online platform als je een goedkope of gratis logeerplek zoekt, maar ook als je een logeerplek aan wil bieden. Vind je het leuk om reizigers in jouw huis te ontvangen? Dan schrijf je je in voor dit online platform om jouw logeerbed of bank aan te bieden aan mensen die jouw stad komen bezoeken.

 

De plus- en minpunten van Couchsurfing

Het online platform Couchsurfing is erg populair en dit is niet voor niets. Deze website voor reizigers heeft namelijk enkele interessante pluspunten:

  • De website heeft een groot netwerk. Er worden slaapplaatsen aangeboden in maar liefst 200.000 steden over de hele wereld.
  • Je kunt je gratis aanmelden op de website.
  • Je kunt gratis zoeken naar een slaappplek op de website.

 

Toch heeft het online platform ook enkele minpunten. De belangrijkste minpunten van de website, zijn de volgende:

  • Je weet niet goed wie je in huis haalt als je een slaapplek aanbiedt op de website.
  • De website is alleen beschikbaar in het Engels, niet in het Nederlands.

 

De kosten van Couchsurfing

Je kunt Couchsurfing helemaal gratis gebruiken. Niet alleen als je een slaapplek zoekt, maar ook als je een slaapplek aan wil bieden.

 

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply