VillaVibes

VillaVibes is een reisorganisatie die singlevakanties voor hoger opgeleiden organiseert. De reisorganisatie organiseert bijvoorbeeld strandvakanties in Portugal, maar ook zeilvakanties, wintersportvakanties en ga zo maar door. Of je nu ver wil reizen om echt iets van de wereld te zien of liever gewoon een paar dagen Europa in trekt: alles is mogelijk bij deze reisorganisatie.

De vakanties van VillaVibes

De vakanties van VillaVibes worden stuk voor stuk georganiseerd voor hoger opgeleide singles. Dit betekent dat je alleen een vakantie kunt boeken bij deze reisorganisatie als je HBO hebt gestudeerd of universiteit hebt gedaan. Hoe oud je bent, maakt overigens niet uit. VillaVibes organiseert vakanties voor alle leeftijden.

Je kunt met deze reisorganisatie naar het strand in Portugal, maar je kunt ook mee met een internationale fietsvakantie, een weekendje Ardennen en zelfs een tennisvakantie. Sommige vakanties van de reisorganisaties zijn lekker lui, andere vakanties zijn wat sportiever. Zo vind je altijd wel een reis die bij jou past.

De gelijkgestemden garantie van VillaVibes

VillaVibes heeft een zogeheten gelijkgestemden garantie. Dit betekent dat de reisorganisatie garandeert dat je op reis gaat met gelijkgestemden, ofwel mensen met hetzelfde opleidingsniveau en in dezelfde leeftijdscategorie. Ook is de man-vrouw verhouding bij deze reisorganisatie altijd in balans. Dit maakt het opdoen van nieuwe vriendschappen en het mogelijk vinden van een leuke partner nog gemakkelijker.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply