Cirkel Vakanties

Cirkel Vakantie is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van singlevakanties. De reisorganisatie organiseert actieve vakanties voor singles, maar ook rustige vakanties voor vrijgezelle dames en heren. Het maakt dus niet uit wat voor soort vakantie jij wil boeken, want je vindt jouw ideale reis in het grote reisaanbod van Cirkel Vakanties.

De singlevakanties van Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties organiseert verschillende soorten vakanties. Denk hierbij aan luie strandvakanties in Europa, maar ook aan sportieve vakanties. Vind je het leuk om een actieve reis te organiseren, dan ga je bijvoorbeeld raften, mountainbiken, duiken of wandelen op een van de reizen van Cirkel Vakanties. Ook organiseert het reisbureau wintersportvakanties voor singles. Je kunt dus ook in het najaar op vakantie met deze organisatie.

Op rondreis met Cirkel Vakanties

Veel singles willen dolgraag een rondreis maken, maar doen dit liever niet alleen. Speciaal voor deze vrijgezelle dames en heren organiseert de reisorganisatie rondreizen door Europa en rondreizen buiten Europa. Door je in te schrijven voor een van de rondreizen van de reisorganisatie, kun je met een groep door Europa of door een gebied buiten Europa trekken. Je kunt eindelijk die rondreis maken die al zo lang op de planning stond, maar dan niet in je eentje.

Vakanties voor alleenstaande ouders

Tot slot kunnen ook alleenstaande ouders bij Cirkel Vakanties terecht voor het organiseren van hun ideale vakantie. Boek je een vakantie voor alleenstaande ouders, dan ga je op reis met andere alleenstaande ouders en hun kinderen. Dit is niet alleen leuker voor jou, maar ook voor de kids. Zij maken namelijk veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Uiteraard zijn alle alleenstaande ouders vakanties kindvriendelijk, bijvoorbeeld met een verblijf in een accommodatie met animatieteam voor de kids.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply