Single Reizend

Single Reizend is een reisorganisatie die verschillende soorten singlevakanties organiseert. De reisorganisatie is onderdeel van een betrouwbaar bedrijf, Onemotion Single Reizen. Of je nu een ontspannen vakantie wil boeken of juist van actieve vakanties houdt: in het grote aanbod singlereizen van Single Reizend vind je altijd wel een vakantie die bij jou past.

Singlereizen op thema

Single Reizend organiseert singlevakanties op basis van diverse thema’s. Door een thema te kiezen dat bij jou past, weet je zeker dat je jouw singlereis leuk vindt. Bijkomend voordeel is dat ook de andere deelnemers van de singlereis hetzelfde thema leuk vinden. Dit betekent dat jullie in ieder geval al één ding met elkaar gemeen hebben.

Het is belangrijk om te weten dat de singlereizen van Single Reizend niet alleen voor singles zijn. Ongeveer 75 procent van de deelnemers is inderdaad single, maar de overige 25 procent van de deelnemers zijn stelletjes. Deze stelletjes gaan mee op singlereis om leuke contacten op te doen.

Betaalbare vakanties voor singles

Sommige reisorganisaties bieden wel singlereizen aan, maar hanteren erg hoge kosten voor deze vakanties. Bij de reisorganisatie Single Reizend is dit niet het geval. Een singlevakantie van deze aanbieder kost eigenlijk nooit meer dan 700 euro. Ook als je een wat kleiner budget hebt, kun je gemakkelijk op reis met deze reisorganisatie. Je kunt er namelijk ook singlereizen van 400 of 500 euro boeken.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply