One2gether Travel

Veel singles willen niet alleen op vakantie, maar weten niet zo goed met wie ze op reis moeten gaan. Zeker als al jouw vrienden en vriendinnen een relatie hebben, is de kans groot dat je in de vakantieperiode alleen achterblijft. Wil je niet in je eentje op reis, maar weet je ook niet zo goed wie er met jou mee op vakantie moet? Dan boek je een singlevakantie bij One2gether Travel. Deze reiswebsite richt zich volledig op single vakantiegangers en alleenstaande ouders.

Op vakantie met singles van jouw leeftijd

One2gether Travel organiseert tientallen singlevakanties per jaar. Deze vakanties hebben allemaal een bepaald leeftijdslabel. Dit betekent dat als je een reis boekt bij deze reisorganisatie, je altijd met leeftijdsgenoten op vakantie gaat. Ook kies je uiteraard helemaal zelf wat voor soort vakantie je boekt. Je kunt een luie vakantie vol zon, zee en strand boeken bij de reisorganisatie, maar One2gether Travel organiseert ook actieve singlevakanties.

Je gaat niet primair op singlevakantie om je ideale partner te ontmoeten, maar dit kan natuurlijk wel gebeuren. Het primaire doel van One2gether Travel is dat je een leuke tijd hebt, het secundaire doel is dat je misschien een leuke man of vrouw ontmoet. Voel je je hier toch niet zo prettig bij, dan is dit natuurlijk helemaal niet verplicht. Je hebt zelf in de hand wat er wel of niet gebeurt als je op vakantie bent.

Vakanties voor alleenstaande ouders

One2gether Travel organiseert niet alleen reizen voor singles, maar ook voor alleenstaande ouders. Zij gaan natuurlijk niet alleen op vakantie, maar nemen ook het kind of de kinderen mee. Zo wordt er een win-winsituatie gecreëerd. De ouders zijn niet alleen op vakantie met de kinderen, maar de kinderen kunnen ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes makenS

Ook voor alleenstaande ouders heeft de reisorganisatie verschillende soorten vakanties. Denk hierbij aan kindvriendelijke zomervakanties, maar ook aan wintersportvakanties met de kids. Door het grote aanbod vakanties, vind je altijd wel een reis die bij jou en de kinderen past.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply